DSO 6 gaat voor kampioenschap

29 april 2013door Webmaster

DSO 6 zat afgelopen zaterdag vol verrassingen. Zoals beloofd na de schandalige seizoensstart, zou het alleen nog maar beter gaan. Een behoorlijke prestatie kijkend naar de opstartmoeilijkheden die ochtend. Allereerst was het op vertrektijd 9.45 uur het een zoektocht om 8 spelers bij elkaar te krijgen. Liza Endeman was nog maar koud opgebeld en gearriveerd, bleek er nog een dame nodig.


Gelukkig was Eliese van Dis die bij haar zoontje stond te kijken zo aardig om op stel en sprong en na een korfbalbreak van 15 jaar mee af te reizen naar Strijen. Bijna een half uur later dan gepland werd de Willemstadse vierde dame dan eindelijk opgepikt op de carpoolplaats en was het team compleet. Annette kon helaas niet spelen vanwege een enkelblessure, maar ging mee als coach. Aangekomen in Strijen lachte het zonnetje ons al direct tegemoet.

Met een uitgebalanceerde vakindeling gingen we van start. Ventura nam de leiding in de wedstrijd, maar DSO trok de stand al snel gelijk en bouwde hem lichtjes uit. Na de rust waren beide ploegen wat minder fel dan in de eerste helft, maar het zesde gooide de ballen er wat makkelijker en won de wedstrijd met een mooie 3-8.

Het mag vermeld worden dat Eliese zelfs nog een doelpunt scoorde! Invallers bedankt voor jullie bijdrage aan deze winstpartij.

In theorie is het nog mogelijk dat het zesde kampioen wordt, maar dan zal VIOS ergens een steekje moeten laten vallen. Wij gaan ervoor!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy