DSO 1 nog dieper in de problemen

17 december 2017door Webmaster

DSO 1 heeft ook de wedstrijd tegen Seolto niet gewonnen. In Vlissingen was de thuisploeg met 20-18 te sterk. Door deze nieuwe dreun staat DSO nu voorlaatste in de poule met slechts 3 punten uit 6 wedstrijden.

Tijdens de veldcompetitie wist Seolto met 1 punt verschil te winnen van DSO en ook nu werd het weer een spannend potje. Seolto pakte steeds een voorsprong maar DSO bleef goed bij. Het spel was al een stuk beter dan tijdens de wedstrijd tegen VIOS. Er werd met meer beweging, inzet en vertrouwen gekorfbald en dat kwam de ploeg ten goede. Toch zaten er ook tegen Seolto weer erg slordige fases in. Onnodig balverlies, domme overtredingen en andere fouten werden door de dames van Seolto keihard afgestraft. Vlak voor rust kwam Seolto voor het eerst op 4 punten voorsprong, maar Erik was met 2 goals belangrijk en zorgde voor een dragelijke ruststand van 10-8. 

Na rust kwam DSO ook weer op 1, maar Seolto liet het gaatje nooit kleiner worden. Op de momenten dat de doelpuntenmachine van de thuisploeg even haperde, was DSO niet doortastend genoeg, waardoor het maar niet lukte om langszij te komen. Pas vlak voor tijd kwam DSO voor het eerst weer op gelijke hoogte. Er volgde een spannende slotfase die alle kanten op kon. Helaas, zoals wel vaker dit seizoen, wist DSO de winst niet naar zich toe te trekken. Seolto liep eenvoudig uit en DSO kon in het restant het gaatje niet meer dichten. Uitslag: 20-18.

Opnieuw een fikse tegenvaller voor DSO. In vergelijking met vorige week was het al een stuk beter, maar wederom 0 punten en alleen het resultaat telt in deze fase. DSO staat nu 7de, alleen Zaamslag staat nog lager met 1 punt minder. Na een korte winterstop volgen er 3 cruciale wedstrijden voor DSO. Wedstrijden tegen KVK, Scheldevogels en Zaamslag. Eigenlijk moeten er gewoon 6 punten worden behaald om de situatie iets dragelijker te maken. 

Op 30 december doet DSO uiteraard ook weer mee aan het Brabantcup-toernooi in de Niervaert. Wellicht tot dan en anders fijne feestdagen namens de selectie.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy