Bedankt voor medeleven na infarct

25 april 2024door Webmaster

Hallo DSOers,

Te zien aan de vele kaarten die ik heb ontvangen weten de meesten van jullie dat ik op 24 februari j.l. een herseninfarct heb gekregen, waarbij mijn rechter lichaamshelft is aangetast. Na een verblijf van 5 dagen in het Amphia ziekenhuis heb ik 5 weken gerevalideerd in de 7 schakels in Zevenbergen. Op beide plekken ben ik goed verzorgd maar ik was toch wel heel blij weer naar ons eigen appartement in Zevenbergen te kunnen gaan. Wat zijn Cobi en ik blij dat we de stap gezet hebben om in oktober 2023 te verhuizen van Klundert naar Zevenbergen. Nu is het heerlijk om alles gelijkvloers te hebben. Ik kan mij in huis goed bewegen met en soms ook al zonder rollator. Buiten is de rollator mijn hulp. Denken en praten gaat gelukkig goed. Met veel prikkels moet ik voorzichtig zijn En ik ben snel moe. Dus doe ik het rustig aan. Met revalideren ben ik nog volop bezig.

Alle ontvangen kaarten, bloemen van het bestuur en de leuke verrassingsdoos van DSO6 hebben me goed gedaan en gaven een vrolijk zicht in mijn kamer. Heel veel dank hiervoor. Ook namens Cobi.

Ik blijf positief en kijk niet naar wat ik niet meer kan, maar naar wat nog wel mogelijk is. En dat is gelukkig nog heel veel.

Ik zeg maar zo: tot ziens allemaal.

Hartelijke groeten van Ad Schreuders

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy