Wederom geslaagde DSO Pokercompetitieavond!

28 januari 2009door Webmaster

Afgelopen vrijdagavond vond de 3e, zeer geslaagde, pokeravond van de DSO Pokercompetitie plaats. Deze keer waren er 21 mensen aanwezig, waarvan 5 nieuwe! In totaal zitten er nu 30 mensen in de competitie en dat betekent dat wanneer iedereen aanwezig zou zijn, dat we een tekort aan plek zouden hebben… afgelopen vrijdag was dat gelukkig niet het geval.

Met dank aan PCR dat een weekendje weg was. De koplopers Paul en Bianca zouden dus niet aanwezig zijn. Dit betekende scoren voor de achtervolgers! De 4 beste resultaten tellen en aangezien er nu weer aan aantal mensen niet aanwezig zouden zijn, telt afwezigheid voor 0 punten. Dit betekent natuurlijk gelijk je slechtste resultaat dat dan weg valt aan het einde van de rit.

We begonnen met een tafel van 11 en een tafel van 10 personen. De meeste nieuwkomers wisten hun debuut helaas niet te belonen met een hele hoge klassering, maar wel erg leuk dat er toch ook deze keer weer nieuwe mensen zich aanmelden voor de competitie! Corrie, voor het eerst aanwezig bij de pokercompetitie, moest al vrij snel het veld verlaten en verloor haar chips aan Sandra en met name Rob.Een goed begin is het halve werk bleek hier op te gaan, want uiteindelijk wist Rob 2e te worden. 3e werd Anton en 1e werd (terecht) Tamara. Ze bleek aan de finaletafel, door de juiste handen te krijgen en goed uit te spelen, haar kleine stack snel uit te breiden en bleek heads-up tegen Rob de beste hand te hebben toen er door beide all-in werd gegaan.

Jeroen van Dam wist ook deze keer weer vrij ver te komen, waardoor hij de meeste punten van iedereen heeft verzameld. Omdat echter niet het totaal van 5 avonden, maar de beste 4 van de 5 avonden tellen, moet je kijken naar de cumulatieve score. Hieruit blijkt dat Paul nog steeds 1e

Komende 2 avonden (20-02 en 20-03) zal worden bepaald wie de eerste DSO Pokercompetitie heeft weten te winnen. De koplopers mogen geen punten laten liggen, want ze zijn allen al eens afwezig geweest en hebben op die avond dus 0 punten weten te scoren. Wat dat betreft voeren Jan en Jeroen van Dam de druk op, aangezien zij elke avond nog aanwezig zijn geweest en telkens een flink aantal punten wist te pakken. staat, maar op de voet gevolgd wordt door Rob, Anton, Jeroen van Dam, Jan en de dames Bianca en Tamara.

Gr. Anton en Arjan

 

 

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy