Vrijdagavond, 21 november 2008 vond de tweede pokeravond van de DSO Pokercompetitie plaats. Deze keer waren er 22 mensen aanwezig, waarvan 9 nieuwe mensen ten opzichte van 4 weken geleden. Het beloofde dus weer een spannende pokeravond te worden, aangezien er heel wat ‘nieuwe’ gezichten aan tafel zaten.

De laptop wilde niet opstarten dus is er gebruik gemaakt van de ouderwetse kookwekker om de ronden aan te geven. De 22 aanwezigen werden verdeeld over 2 tafels en het pokeren kon beginnen. Al vrij snel werd duidelijk dat men aan tafel 2 bezig was de groep snel kleiner te maken. De één na de ander sneuvelde.
Uiteindelijk was er weer een finaletafel waar de laatste 10 personen gingen strijden om de echte punten. Paul, de winnaar van de eerste pokeravond, zat er toen al warmpjes bij en wist uiteindelijk in de finale tegenover (zijn vriendin) Bianca te geraken.
Heads-up bleek Paul de beste kaarten te hebben waardoor hij voor de 2e keer achtereenvolgens de winst mee naar huis kon nemen en dus direct een flinke voorsprong kon nemen in het algemene klassement.

Er zijn 5 competitieavonden, waarvan de beste 4 resultaten meetellen in het eindklassement.

Kun je dus een keertje niet aanwezig zijn, dan is dat geen probleem. Als je wel alle 5 de avonden aanwezig bent, tellen je 4 beste resultaten.

De volgende Pokercompetitieavond vindt plaats op 23 januari 2009. Op 19 december is er een gezellige Kerstpokeravond, maar deze avond telt niet mee voor de competitie.

Tot de volgende keer!

Anton van Dam & Arjan de Vos

{gallery}/overige_nevenactiviteiten/2008/pokeren/21112008{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy