DSO komt er niet aan

30 november 2008door Webmaster

DSO 1 speelde laat op de avond uit tegen Valto in De Lier. De westlandse club neemt de leiding in het klassement. Voor DSO dus een lastige tegenstander als je naar de ranking kijkt. Valto wist tot nog toe een gemiddelde van 17 doelpunten per wedstrijd te scoren terwijl DSO er 12 gemiddeld door de mand wist te gooien. Deze feiten konden helaas niet doorbroken worden door DSO afgelopen zaterdag. De eindstand werd 19 -8 in het voordeel van Valto. DSO staat op de vijfde plaats.

DSO 2 wist het in de vroege ochtend niet overtuigend te brengen in Sliedrecht. Zij speelden tegen medekoploper Merwede gelijk met 7-7.

DSO 3 verwachtte een zware pot tegen Vitesse. In de eerste helft was er sprake van evenwicht tussen de beide ploegen en bleef het spannend. In de eindfase wist DSO wat gas bij te geven en kon het zachtjes weglopen van Vitesse. DSO 3 voert nu de lijst aan!

DSO 4 startte sterk tegen Vios en pakte een voorsprong van twee doelpunten. Aan het einde van de eerste helft zakte het spel van DSO wat in. Na de rust liet DSO Vios zelfs tot een gelijkstand komen. Uiteindelijk was het Arjan de Vos die de winnende scoorde! Dank aan de vele invallers.

DSO 6 speelde uit tegen ZKV 4 in Zuidland. ZKV opende de score en snel daarna werd het 1-1, daarna was het ZKV die in een rap tempo doelpunten maakte.De ruststand was dan ook 12-5, na de rust verliep het scoren bij DSO beter en bij de tegenpartij minder, helaas was de achterstand te groot om die weg te werken. In een sportieve wedstrijd waar ook nog goed werd gespeeld werd het uiteindelijk 15-10 voor ZKV 4.

DSO jeugd
DSO A1 had vandaag een zwakke tegenstander, KC Dordrecht. Toch lukte het DSO in de eerste helft maar niet om een ruime voorsprong te nemen. Mandy Wigant viel ook nog uit met een knieblessure. Hierdoor was DSO even van slag. In de tweede helft ging het al snel een stuk beter, waardoor DSO uiteindelijk een grote 19-6 overwinning boekte. Het A1 is nu na 3 wedstrijden nog ongeslagen.

DSO A2 speelde een leuke wedstrijd tegen ADO. Al direct werd er geregeld gescoord. Met name Jeroen van Dam, Martiena Bosters en Jouke Roobol hadden hier de leiding in. Met een 6-5 ruststand werd afgefloten. Na de rust was het ADO dat het spel maakte. Ondanks de kansen lukte het DSO maar niet om te scoren. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd kwam Jouke wederom los. Toen de gelijksstand een feit was, werd het spannend. Uiteindelijk was het Jeroen die voor een “happy end” wist te zorgen.

DSO kerststukjes actie
Donderdag 11 december zullen DSO-ers langskomen met kerststukjes. Zowel ’s middags als ’s morgens moet u uw deurbel in de gaten houden. De actie komt ten goede aan de verhuizing naar de nieuwe locatie.

Bekercompetitie
DSO 1 doet mee aan de bekercompetitie en komt woensdag 17 december Maassluis tegen in de Niervaert de wedstrijd begint om 21.00 uur.

Rabo korfbaltoernooi
Op dinsdag 30 december organiseert sportplaza Moerdijk weer de strijd om de Rabocup. DSO zal uiteraard ook van de partij zijn met nog zeven andere teams uit de omgeving. Het toernooi start om 18.00 uur in de Niervaert.