Inesa en Marloes winnen playback

28 maart 2009door Webmaster

De kantine zat vrijdagavond bomvol met mensen die kwamen kijken naar de ruim twintig kinderen die optraden tijdens de jeugdplaybackshow. Allereerst was de jury spontaan verdwenen. Boer en boerin Marielle en Jasper gingen op zoek en vonden de juryleden achter de gordijnen op het podium.

Kikker, haas en kip zorgden voor hilarische momenten als jury. De optredens verliepen soepel en vlot. Hilbert Schreuders opende de avond en verzorgde een heel bijzonder live optreden: “Ik hou van jou” van Dana Winner. De avond werd fantastisch afgesloten door Inesa en Marloes die Hot ‘n cold op een hele crea manier lieten zien en horen. Hier tussen in kwamen Lotte, Fabienne, Lieke, Lize, Aniek, Juliette twee keer, Sarinah, Naomi, DSO E en Hilbert nogmaals hun kunsten vertonen.

De Jolly award voor aanstormend talent ging naar twee groepjes namelijk Djumbo en Paola en Claudia. Toevallig allemaal meiden uit DSO F, die ook gehuldigd werden door Haas Stefanie omdat zij de meeste strafworpen wisten te scoren in de zaalcompetitie. De derde plaats was voor Hilbert, de tweede plaats was verdiend door Juliette en de meiden Inesa en Marloes wonnen de beker. Alle kinderen kregen een oorkonde en snoep en dansten nog een keer      “Met z’n allen” op het podium.

Alle mensen die een bijdrage aan de avond hebben geleverd onwijs bedankt, het was weer geweldig!! Zoals het liedje van Henny Huisman eindigt: Tot de volgende keeeeeeer!

{gallery}/playbackshow/jeugd/2009{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy