Een leuke Giga-Kangoeroedag en Minitoernooi met heerlijk weer!

27 mei 2022door Webmaster

Na een jaartje afwezigheid stonden de Giga-Kangoeroedag en het Minitoernooi weer op het programma. Dit keer niet in de Niervaert zoals gewoonlijk, maar lekker bij ons op het eigen veld met nog heerlijk weer ook! De dag begon met zo’n 110 Kangoeroetjes uit de groepen 1 en 2 van de basisscholen uit Klundert. Met behulp van onze enthousiaste vrijwilligers en de sportklassers van het Markland College gingen de kids in groepjes een spellencircuit af. Ondanks een wat rommelige voorbereiding (jep, het was weer even inkomen) hebben de kids genoten van een 12-tal actieve spellen, met de nodige pauzes vanwege het warme weer waarin iedereen lekkere siroop en ook nog eens appels van Roks streekwinkel kregen. Om 12 uur gingen de Kangoeroetjes moe maar voldaan naar huis na het eindspel met de kans om naast de DSO-bidon die iedereen kreeg, zelfs nog een leuke extra goodie te winnen!

Om kwart over 1 kwamen de teams uit groep 3 en 4 die meededen aan het Minitoernooi aan. Ongeveer 60 kids verdeeld over 10 teams speelden meerdere wedstrijdjes in de poule en vervolgens speelde elk team een kleine finale. De grote finale ging tussen 2 teams van het Bastion, waar uiteindelijk Bastion 3 met de beker naar huis ging. Nog vol verdriet van de verloren finale ging Bastion 4 naar de prijsuitreiking, waar ze door de winst bij de strafworpen toch nog een lach op hun gezicht kregen.

Via deze weg nogmaals bedankt aan alle vrijwilligers, scholen, leerkrachten en begeleiders, studenten van het Markland en natuurlijk de kids, het was een mooie dag dankzij jullie! Ook hoofd jeugdsponsor Beljaars verzekeringen en hypotheken bedankt voor het mede mogelijk van deze sportieve dag!

Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer terug. En mocht je het nou zo leuk gevonden hebben dat je een keer wilt meetrainen? Je bent meer dan van harte welkom! Stuur dan snel een mailtje naar JTC@dsokorfbal.nl.

Sportieve groeten van de werkgroep Giga-Kangoeroedag en Minitoernooi

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy