Afsluiting seizoen was geweldig! +foto’s

21 juni 2009door Webmaster

Geschreven door Corine van Dam- Noordink:
Na een geweldige dag vorige week hebben we het ook deze zaterdag getroffen met het weer. Dankzij Ria Verkijk waren alle deelnemers en koppels weer ingedeeld, en stond alles op papier! Bedankt Ria!

Om 10 uur begonnen we de dag met 3 poules van welpen, de finale ging uiteindelijk tussen Gijs den Hollander en Ruby Tanis. Gijs won die finale met 22-20.

Er waren 2 poules met pupillen, in deze poule kwamen Jeroen van Veen en Juliette Verhulst elkaar tegen in de finale. Jeroen van Veen won deze finale.
Er was 1 poule met aspiranten die deden koppelschieten. De finale ging tussen Naomi& Mirthe en Marloes& Azemina. Naomi en Mirthe wonnen die finale, tevens wonnen zij ook de prijs voor origineelst geklede koppel bij de jeugd. Ze gingen de hele dag gekleed als Pippi Langkous.

Van de 44 koppels junioren en senioren, die verdeeld waren over 5 poules bleven in de finale Rob& Sander en Olaf& Marc over. Marc & Olaf wonnen die finale en mogen zich het beste koppel 2009 noemen.

De prijs voor het origineelste koppel bij de jun/sen ging naar Frank en Edwin. Zij hadden zich in een schotse kilt, met alle details gehuld.

’S Avonds hebben we met een recordaantal mensen  gebarbecued. Er waren maar liefst 40 kinderen, en 98  volwassenen. De kinderen konden zich vermaken op het springkussen,  gesponsord door Farm Frites en Eli, terwijl hun ouders gezellig konden eten. Ook deze avond bleef het droog, terwijl toch anders voorspeld was.

Een geweldige afsluiting van het seizoen!

Na 8 jaar in de NAC te hebben gezeten stop ik (Corine) er nu mee, ook Roeland en Marielle stoppen met de NAC. Ik wil hun bedanken voor hun inzet! Paul wil ik veel succes wensen komend seizoen en ook bedanken voor het afgelopen jaar.

DSO koppel/dubbel schieten 2009

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy