Braderie 2008 zeer succesvol

29 juni 2008door Webmaster

braderie2008_thumb.jpgDe braderie is dit jaar zeer succesvol gebleken. Spraken we vorig jaar nog van een neerwaartse spiraal, daar was ditmaal geen sprake van. Het is altijd moeilijk een verklaring hiervoor te geven, maar m.i. was het goede weer een positief punt en ten tweede de bezetting van ons kraampje. Dit jaar wilde Ria voor ons met de bezettingslijst rondgaan. Eén zaterdag mensen vragen en ze had de lijst al vol. En het belangrijkste was dat we op de drukste tijden min. 6 personen hadden. Er konden nu altijd 2 mensen voor het kraampje staan en de mensen persoonlijk benaderen voor de lootjes of het boodschappen raden. Deze persoonlijke benadering blijkt toch vaak het beste te werken. Ria, hartstikke bedankt voor je hulp. Hieronder zal ik de diverse activiteiten apart beschrijven.

De verloting:
Voor de braderie waren er nog 45 boekjes over die nog verkocht moesten worden en zaterdagmiddag waren we ze kwijt. Helaas zijn ze niet allemaal ingeleverd. Ondergetekende heeft 3 weken lang iedereen benaderd om ze tijdig in te leveren. Maar nog blijkt dit tegen dovemansoren gezegd. De personen die ze niet tijdig hebben ingeleverd, worden vriendelijk verzocht 6 euro te geven. Bij de jeugd gebeurt het nog wel eens dat op de laatste dag volle boekjes worden teruggeven of dat ze kwijt geraakt zijn. TIP: lever de boekjes die je helaas niet hebt kunnen verkopen voor de braderie in, want dan kunnen ze daar nog verkocht worden. Natuurlijk hebben we ook altijd enthousiaste verkopers en dit jaar waren dat Naomi Commereu en Gijs den Hollander. Zij verkochten respectievelijk 20 en 18 boekjes. Naomi zal haar prijs aankomende week ontvangen. Bedankt! Tevens een bedankje voor Ruben die 25 boekjes verkocht op zijn werk en Marlisah die in haar eetcafe 10 boekjes verkocht. Een idee voor andere senioren om ook boekjes op het werk te verkopen??

Nu het belangrijkste van de verloting, wie heeft de mooie prijzen gewonnen?
  • 1e prijs: nr. 2805 winnaar: dhr. Kruif
  • 2e prijs: nr. 1168 winnaar: onbekend
  • 3e prijs: nr. 1190 winnaar: dhr. J. den Hollander (vader Roeland)
  • 4e prijs: nr. 2950 winnaar: Fam. Van Deelen
  • 5e prijs: nr. 2992 winnaar: Bep Buckens
  • 6e prijs: nr. 2373 winnaar: Dhr. of mevr. Wapperom
  • 7e prijs: nr. 2174 winnaar: Edwin Vermeulen
  • 8e prijs: nr. 460 winnaar: Dhr. Vinke te Middelburg
  • 9e prijs: nr. 854 winnaar: Bas uit Willemstad
  • 10e prijs nr. 105 winnaar: Marcel Michielsen
boodschappen raden: 

De inhoud van de kar werd dit jaar gesponsord door de MCD en er werd flink geraden. Het blijkt toch wel dat de mensen uit Klundert niet echt prijsbewust zijn, want tussen het hoogste en laagste bedrag zat meer als 50 euro verschil. Het exacte bedrag was 38 euro en 92 cent. Er waren 3 personen die er 3 cent naast zaten, namelijk 38,95 euro en na loting zijn de boodschappen gewonnen door C. Lokers

enveloppen trekken:
Alle enveloppen waren zaterdag in het begin van de avond getrokken. Super!

touwtje trekken:
Zeer succesvol. We hebben zaterdagochtend nog prijsjes moeten inkopen, omdat vrijdagavond alles al weg was. Zelfs zaterdag op het einde van de avond werd nog touwtje getrokken.

korfschieten:
Dit blijkt bij de jongeren altijd zeer in trek. Er werd wat afgeschoten. De winnaars: Senioren: 1e prijs: taart Rob den Hollander 2e prijs: Handdoek/Poloshirt: Jasper Kayen Junioren: 1e prijs: Bal Arthur Keller 2e prijs: Spelletje Kyra Nieuwkerk

Ter afsluiting willen we iedereen bedanken voor hun inzet. We wensen iedereen een fijne vakantie en tot half augustus op het korfbalveld. Vergeet niet 13 september in je agenda te noteren, want dan is het weer fancy fair!

Namens de commissie: Lianne den Hollander

{gallery}/overige_nevenactiviteiten/braderie/2008{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy