DSO Pokercompetitieavond nog steeds ongekend spannend!

9 maart 2009door Webmaster

Afgelopen vrijdagavond vond de uitgestelde 4e pokercompetitieavond plaats. Wederom 21 mensen aanwezig en ook deze keer waren er toch weer 2 nieuwe mensen aanwezig, namelijk Frank en Geertje. Het was maar goed dat er een aantal niet aanwezig waren, want anders was er onvoldoende plek geweest! Grote afwezigen waren toch wel de hoog geklasseerde Paul, Bianca en Jeroen van Dam. Doordat zij niet aanwezig konden zijn, legden zij het lot van hun hoge notering in de handen van hun achtervolgers.

De 4 beste resultaten (van de 5) tellen en aangezien er nu weer aan aantal mensen niet aanwezig zouden zijn, telt afwezigheid voor 0 punten. Dit betekent natuurlijk gelijk een slecht resultaat.

We begonnen met een tafel van 11 en een tafel van 10 personen. Christian was de eerste die het veld moest ruimen en verloor veel van zijn chips aan zijn vriendin Irene. Jan, normaliter toch zeker goed voor een plaats aan de finaletafel, was de tweede die zijn chips verloor en dus klaar was voor deze avond.

Al vrij snel werd duidelijk dat de dames het goed zouden gaan doen. Er werd vrij snel gespeeld en na niet al te veel tijd, kon er een finaletafel worden gecreëerd. Hieraan zaten 6 dames en 4 heren die de echte punten zouden gaan verdelen. Na wat ronden te hebben gespeeld waren er nog 5 dames en slecht 1 heer, Olaf. Uiteindelijk was het Olaf en Irene die heads-up tegenover elkaar kwamen te zitten. Hier bleek Irene de beste kaarten te hebben en zij mocht zich dus de winnares van deze avond noemen. Zij kon 21 punten bijschrijven.

20-03-09 staat de volgende pokercompetitieavond gepland en dan worden de prijzen verdeeld. Belangrijk zal worden hoeveel personen er aanwezig zullen zijn, aangezien in deze competitie geldt: hoe meer mensen er aanwezig zijn, hoe meer punten er te behalen valt. Stel voor dat we met 26 personen zijn, dan betekent dat de winnaar 26 punten mag bijschrijven en er dus nog steeds grote stappen mogelijk zijn! Tot ziens over 2 weken.

Gr. Anton en Arjan

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy