Verslag 1e Startersdag DSO

23 augustus 2008door Webmaster

Zaterdag 23 augustus 2008 was het dan zover. De eerste Startersdag van DSO. Als start van het nieuwe seizoen en een mooie gelegenheid om de vereniging ook aan mogelijk nieuwe leden te presenteren.

Zaterdagochtend zou de Startersdag beginnen met een korfbalclinic door hoofdtrainer Piet Klootwijk voor alle jeugdleden op het korfbalveld. ’s-Middags waren er een spelletjescircuit voor de jeugd en oefenwedstrijden voor de junioren en senioren gepland. Echter door zware regenbuien was het veld onbespeelbaar. Hierdoor moest het middagprogramma worden afgelast.

Gelukkig konden we voor de korfbalclinic uitwijken naar de Niervaert. Hier werd om 11.00 uur gestart met de korfbalclinic. De verschillende jeugdteams, van de F-jes tot en met de A-junioren werden verdeeld over de korven. De selectie van DSO 1 en DSO 2 was aanwezig om Piet bij de clinic te ondersteunen. Ook de Kangaroes waren van de partij onder leiding van Corrie Crezee.

De verschillende oefeningen werd door alle jeugdleden enthousiast meegedaan, ondersteund door de leden van de selectie. Tussen de oefeningen door werden ook de spelers van DSO 1 en 2 op de proef gesteld, waarbij missers met “boe-geroep” werden ontvangen en doelpunten met applaus. Door deze “extra druk” hadden de selectiespelers toch enige moeite om tot scoren te komen. De clinic werd afgesloten door een tikspel met alle jeugdleden tegen de selectie. Na de clinic is Piet nog toegezongen vanwege zijn verjaardag.

Omdat alle jeugdleden en de leden van de selectie bij elkaar waren, is van de gelegenheid gebruik gemaakt om een groepsfoto te maken.

Na de clinic zijn we met z’n allen teruggegaan naar de kantine voor een gezellig hapje eten met elkaar. Verschillende ouders waren voor de jongste jeugd druk bezig geweest om pannenkoeken te bakken. Voor de rest waren er broodjes, salade en soep. Iedereen liet zich het eten goed smaken.

Ondanks dat het middagprogramma niet door kon gaan, was het toch een succesvolle dag en een leuke start van het nieuwe seizoen. Zeker voor herhaling vatbaar.

De TC en JTC bedanken Piet en alle aanwezige korfballers voor hun enthousiasme bij de korfbalclinic en ook de verschillende ouders voor hun hulp bij het bakken van de pannenkoeken en het organiseren van de lunch.

De TC en JTC

{gallery}/algemeen/2008/startersdag{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy