Update veldverkleining

9 mei 2019door Webmaster

Zoals bekend, staat deze zomer de veldverkleining gepland van veld 1.

Nadat we in 2016 in gesprek zijn gegaan met de gemeente Moerdijk om te kijken welke mogelijkheden er waren voor aanpassingen van al onze velden naar de nieuwe afmetingen, bleek het uiteindelijk enkel haalbaar voor veld 1. Groot onderhoud staat namelijk pas gepland voor over een aantal jaar.

Recent is het bestuur van DSO opnieuw in gesprek geweest met de gemeente Moerdijk. Zij willen alsnog met ons bespreken welke opties mogelijk zijn voor ál onze velden. Dit zou een complete herindeling van het terrein betekenen en dat we na de zomer hoogstwaarschijnlijk nog op groot veld spelen.

Enerzijds waren we onaangenaam verrast omdat we na deze zomer heel graag de wedstrijden op veld 1 met de nieuwe afmetingen zouden willen spelen. Anderzijds zien we het als een kans om alles in één keer goed te doen.

Concreet betekent bovenstaande dat het bestuur constructief in overleg is met de gemeente Moerdijk om te kijken welke opties er zijn en om vervolgens een verantwoorde afweging te maken om voor de beste optie te kunnen kiezen.

Meer valt er nu nog niet over te zeggen. Zodra er meer bekend is, melden wij dit. 

Namens het bestuur,

Anton van Dam

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy