René Meulmeester nieuwe hoofdtrainer DSO

3 juni 2020door Webmaster

Het bestuur en de TC zijn verheugd te kunnen melden dat DSO overeenstemming heeft bereikt met René Meulmeester als nieuwe hoofdtrainer/coach voor de DSO selectie vanaf volgend seizoen 2020-2021. René wordt hiermee de opvolger van Mandy Wigant, die aan het eind van dit seizoen afscheid zal nemen van DSO.

De komende weken wordt er nog een training georganiseerd voor de ‘nieuwe’ selectie op het beachsoccer veld. René zal deze training verzorgen.
René heeft een leuk stuk geschreven om zichzelf voor te stellen aan de vereniging. Lees hieronder zijn introductie:

Beste leden van DSO,

Hierbij mag ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is René Meulmeester en ben het komende seizoen de trainer en coach van de DSO selectie. Dus gewoon René graag, ben slechts 51 jaar jong, bij aanvang van het seizoen zal ik inmiddels wel weer verjaard zijn, ben namelijk geboren op de laatste dag van de lente.

Ik woon in Klaaswaal met mijn vrouw Odile en onze zoon Daan. We zijn een echt korfbalgezin. Zelf ben ik ooit begonnen met korfballen bij Eureka in Rotterdam en mijn vrouw bij Hellas 63 in Nunspeet. Onze zoon speelt nu bij Oranje Zwart in Westmaas in de A.

Ben al vanaf mijn 8ste aan het korfballen en toen ik wat ouder werd ben ik ook gaan fluiten. Hier was ik waarschijnlijk het beste in want uiteindelijk heb ik zaal-hoofdklasse mogen fluiten, het een na hoogste niveau Landelijk. Dit heb ik 6 jaar gedaan. In totaal heb ik ongeveer 18 jaar gefloten en naderhand ben ik gaan coachen. Dit deed ik al bij mijn clubs waar ik gespeeld had maar ben er echt pas op gaan focussen een jaar of 8 geleden, toen bij Korbatjo A1 er iemand werd gezocht. Het jaar erna heb ik Korbatjo 2 gedaan, toen spelend op hetzelfde niveau als DSO 2 nu.

Het jaar erna heb ik 1 seizoen niets gedaan, hoewel het ook druk was om onze zoon te trainen en te coachen. Ik wou toch weer wat gaan doen en ben toen aan de slag gegaan met Erasmus. Dit was een hele leuke tijd met 1 kampioenschap en 2 promoties in 2 seizoenen. Van de 4e klasse naar de 2e klasse op het veld en een stabiele zaal 3e klasser.

Het jaar erop heb ik bij Juliana de A1 gedaan. Dit was slechts 1 jaar. De intentie was om meerdere jaren door te gaan echter gingen niet alle A’tjes door naar de senioren. Hierdoor ging ik op zoek naar wat anders en kwam ik bij NIO uit Rotterdam terecht. Hiermee hebben we leuke wedstrijden gespeeld tegen DSO en wat mij bij staat is jullie passie en inzet, echt geweldig. We hebben elkaar de afgelopen 2 seizoenen aardig in evenwicht gehouden en dat was erg genieten, veel goals en strijd.

Als doelstelling heb ik meegekregen om van DSO een stabiele ploeg te maken waarin het niveau wat nu behaald is te handhaven. Ik heb de zaal poule inmiddels gezien, we zullen aan de bak moeten met elkaar. Inmiddels ken ik jullie van de afgelopen 2 seizoenen en met deze inzet zie ik dit met vertrouwen tegemoet, ondanks de verjonging die er mogelijk plaats vind. Juist elkaar beste boven halen en in groepsverband strijden is wat ik graag zie, leeftijd is daarin van ondergeschikt belang. Uiteraard wil ik wel graag vol aan de bak, 2x in de week trainen en met een gemotiveerde groep dit bereiken.

Naast korfbal vind ik het erg leuk om lekker motor te rijden. Omdat onze zoon inmiddels ouder is kunnen we vaker en verder rijden. Deze komende zomer gaan we bijvoorbeeld een aantal dagen naar de Vogezen in Frankrijk, maar ook het Sauerland en de Eiffel is prachtig om motor te rijden. Gelukkig brengt mijn oude Suzuki Intruder VL800 mij overal.

En wat ik niet mag vergeten is natuurlijk onze hond Borre. Dit lieve beestje is inmiddels bijna 11 jaar maar is nog volop in beweging. Wij hebben hier ongeveer 5 jaar mee getraind en uiteindelijk gedrag en gehoorzaamheid 2 mee gehaald. Super knap van hond (met zo’n baasje). Dus het kan zo maar zijn dat jullie me treffen en de hond is eens mee.

Zoals het er nu naar uit ziet houdt het KNKV nog vast aan het competitie schema en gaan we elkaar in Augustus tijdens de eerste trainingen zien. En dat rest mijn dan gelijk nog tot een vraag aan u, want er zijn nog wat functies vacant zoals onder andere de verzorging en teambegeleiding M/V. Lijkt het u leuk om bij een enthousiaste spelers en begeleidingsgroep te horen, laat het dan weten. Wij gaan graag in gesprek met u en leggen uit wat de functies inhouden.

Voor nu, blijf gezond en fit en geniet van de zomervakantie, thuis, in eigen land of waar dan ook. En als aanrader voor het nieuwe seizoen, kijk de Netflix serie van Michael Jordan.

Ik zie jullie graag op het mooie vernieuwde DSO sportcomplex.

Met sportieve  groeten,

René Meulmeester

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy