Gebrek aan schotkracht breekt DSO opnieuw op

28 oktober 2018door Webmaster

DSO 1 is er niet in geslaagd de laatste wedstrijd van het eerste deel van het veldseizoen winnend af te sluiten. KVK pakte de overwinning in een saai duel: 10-13. 

Na de overwinning van vorige week op Blauw-Wit begon DSO vol vertrouwen aan de wedstrijd. Met Esmeralda op de plek van Martiena en ook nog altijd zonder Erik werden er aanvallend goede aanvallen opgezet en verdedigend de taken goed uitgevoerd. Toch kwam DSO maar moeilijk tot goals. Bij een stand van 3-5 voor de bezoekers uit Kapelle had DSO alleen nog maar gescoord uit vrije ballen en een strafworp. Dit was eigenlijk typerend voor de rest van de wedstrijd. Op enkele aanvallen na had DSO steeds de rebound goed verzocht, kwam de ploeg tot meerdere kansen per aanval maar ontbrak het simpelweg aan scherpte in de afronding. KVK kon er maar weinig tegenover zetten en daardoor werd het een gezapig potje. 

Direct na rust leek DSO even gas bij te geven door direct te scoren, maar daarna viel het weer terug in het oude patroon. KVK liep steeds iets verder weg en kwam vrij eenvoudig op een voorsprong van 4 punten. Mandy probeerde met wat wissels nog iets te forceren maar ook dat liep op niets uit. Zodoende moest DSO de punten laten aan KVK: 10-13. 

Na 8 wedstrijden op het veld heeft DSO nu 9 punten behaald en daarmee staat de ploeg in de middenmoot. Op 1 doelpunt na heeft DSO de minste tegengoals dus verdedigend zit het wel goed. Er zijn echter maar 2 ploegen die minder hebben gescoord dan DSO, dus aanvallend moet het echt beter.

DSO gaat nu de zaal in. Na 3 weken trainen en oefenwedstrijden zal DSO op 24 november gaan beginnen aan de zaalcompetitie. Ook in de zaal speelt DSO in de derde klasse en gezien de poule-indeling lijkt het een spannende competitie te gaan worden. 

Uitslagen DSO:

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy