DSO walst over Good Luck heen

3 oktober 2021door Webmaster

DSO 1 wint ook de vierde wedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij Good Luck in Middelharnis duurde het even voor DSO op stoom kwam, maar daarna was er voor de thuisploeg geen houden meer aan: eindstand 7-23. 

Tom speelde op de plaats van de geblesseerde Arthur en maakte daarmee zijn basisdebuut. Verder de gebruikelijke opstelling aan de kant van DSO. Na de moeizame start tegen Luctor vorige week wilde DSO dit keer scherp beginnen. Dit lukte helaas niet. Het duurde 11 minuten voordat DSO op 0-2 stond. Coach Enno had al een time-out genomen om de boel op scherp te zetten. Dit had effect want na deze time-out kwam DSO beter in de wedstrijd. Tegenstander Good Luck kon daar niet veel meer tegenover zetten dan wat schoten vanaf de zijlijn. DSO scoorde over diverse schijven en nog voor rust was de wedstrijd al wel beslist: 2-12. 

In de tweede helft veranderde er weinig. DSO was een klasse beter en liet dat bij vlagen ook zien. Uiteindelijk wist iedereen te scoren tijdens deze wedstrijd. De laatste 10 minuten stokte de doelpuntenmachine en daardoor lukte het DSO niet om naar 25 of zelfs 30 goals te gaan, maar ook gezien de weersomstandigheden was de 7-23 een prima uitslag. 

De tegenstanders van de komende wedstrijden zijn echter van een totaal ander kaliber. Komende zaterdag speelt DSO eerst thuis tegen Stormvogels, daarna volgen de krakers tegen Blauw Wit en Seolto. Op papier zijn deze 3 ploegen samen met DSO de kanshebbers op het kampioenschap. DSO heeft nu in ieder geval de volle 8 punten uit 4 wedstrijden, maar de komende weken zal duidelijk worden waar de ploeg echt staat. De thuiswedstrijd tegen Stormvogels begint zaterdag om 16:00 uur. Alle support is welkom! 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy