Zeskamp met veel sportiviteit, lol en gezelligheid

20 mei 2013door Webmaster

Op zaterdag 18 mei werd een Zeskamp georganiseerd voor alle jeugd van Kangoeroe tot A. Ondanks dat de opkomst minder was dan we hadden gehoopt (31 kinderen), was het een erg geslaagd evenement dat voor herhaling vatbaar is. Kinderen werden verdeeld in groepen van jong tot oud. Hetgeen ervoor zorgde dat de oudsten zich al snel bekommerden over de jongere kinderen. Complimenten daarvoor naar alle oudste jeugd!

Het eerste gedeelte van de Zeskamp bestond uit een circuit van 8 spellen: krattenrace, vliegend tapijt, korf mikken, skilopen en zakspringen in een bigbag, fietsbanden gooien, flessen pissen, een waterhelmenspel en een skippybalrace. Bij een van deze onderdelen kon een joker ingezet worden om de score bij dit onderdeel te verdubbelen. Rond 17uur gingen we met z’n allen aan tafel voor een lekker broodje frikadel, kroket of hamburger. Na het eten stonden er nog twee spellen op de planning; touwtrekken en het sokkenspel. Dit laatste spel vraagt wellicht wat uitleg voor degenen die er niet bij waren. Twee teams nemen op de knieën tegenover elkaar plaats zonder schoenen, maar met sokken. Na het startsein is het de bedoeling zo snel mogelijk de sokken van het andere team uit te trekken. Dit leverde een aantal mooie stoeipartijen op, want iedereen ging natuurlijk voor de winst! Deze winst ging uiteindelijk (met 1 puntje verschil) naar team groen. Ook was er nog een sportiviteitsprijs, deze ging naar het team van Annemieke, Chantal, Lieke, Daan en Wes. Hoewel daarbij moet worden opgemerkt dat alle teams erg sportief speelden en enthousiast aan alle activiteiten hebben deelgenomen!

Tot slot nog een woord van dank aan de enthousiaste vrijwilligers die ons geholpen hebben tijdens deze middag en aan alle ouders en belangstellenden die even een kijkje kwamen nemen.

De Zeskamp was voor dit seizoen meteen de laatste jeugdactiviteit; volgend seizoen gaan we natuurlijk weer ons best doen voor veel leuke activiteiten. Mocht je hier zelf een leuk idee voor hebben kun je dit altijd mailen naar jac@korfbal.net.

De foto’s van de Zeskamp zijn te bekijken door te klikken op onderstaande link:

https://www.icloud.com/photostream/nl-nl/#AHGWZuqDGtSghq

zeskamp

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy