Weer 4 punten voor DSO selectie

20 september 2015door Webmaster

Het was weer een goed weekend voor de DSO selectie. Zowel DSO 1 als DSO 2 moest tegen de hekkensluiter uit hun poule. Zowel Zaamslag als ACKC hadden nog geen punten gehaald, hun drive zal dan ook extra groot zijn om nu eindelijk wel punten te halen. Eerst was het aan DSO 2 om er gewoon voor te zorgen dat de overwinning mee terug kwam naar Klundert. Ondanks een sterk gewijzigde opstelling wisten ze ACKC te verslaan met 9-15 waardoor ze aansluiting houden met de nummer 1 en 2 in de poule die maar 1 puntje boven het 2e staan.

Voor DSO 1 stond er eerst een lange reis op het programma naar Zeeuws-Vlaanderen. Na een moment van bijkomen en een rustige maar lange voorbereiding naar de wedstrijd kon de wedstrijd beginnen. DSO begon niet zo sterk als tegen Blauw-Wit, maar wist uiteindelijk na een paar minuten wel de leiding te nemen. Zaamslag had hier vrijwel direct een antwoord op en waren blijkbaar niet van plan de punten gratis mee te geven. Aan alles was te merken dat DSO een stuk sterker was, alleen wisten ze dit krachtverschil niet om te zetten naar een ruime voorsprong. Ondanks een weer niet heel sterke scheidsrechter die aan allebei de kanten rare beslissingen maakte, ging het 1e met een 3-7 voorsprong de rust in.

Voor de tweede helft was er eigenlijk maar één opdracht en dat was het krachtsverschil gaan uitdrukken in de score. Ook de dames moesten meer voor hun eigen kansen gaan, want die kansen lagen er genoeg. Frank kwam in de rust in het veld voor Olaf, die niet helemaal fit was.

De tweede helft ging het alleen niet veel beter dan in de eerste helft. Vanuit beide ploegen was het spel nogal loom en zat er weinig tempo meer in de wedstrijd. DSO had genoeg kansen om het verschil te vergroten alleen wisten ze de korf niet makkelijk te vinden. Uiteindelijk wist DSO het gat groter te maken en toen vielen de ballen wel. Tessy was in de tussentijd nog in het veld gekomen voor Marieke en Jeroen mocht kort voor tijd zijn debuut maken. Hij wist zijn debuut nog te bekronen met een assist op Erik. En zo wist DSO vrij gemakkelijk te winnen met 5-12.

Volgende week komen Atlas 1 en Fortis 3 op bezoek in Klundert. Voor DSO 1 een belangrijke wedstrijd om de koppositie nog verder te versterken en voor DSO 2 de mogelijkheid om de druk naar de nummers 1 en 2 op te voeren. Wij hopen jullie volgende week weer allemaal te zien. Het 2e begint om 14.30 uur en het 1e om 16.00 uur. Tot dan!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy