Wedstrijd DSO 6 tegen VIOS 2

31 maart 2013door Webmaster

DSO 6 speelde de miniderby tegen VIOS 2. Totaal niet te vergelijken met het niveau van DE ECHTE DERBY, maar het staat zo leuk als je het leest toch?

Het thermo ondergoed uit de kast gevist, de hotpacks op het lijf en korfballen maar! Menigeen had nooit eerder onder het genot van dwarrelende sneeuwvlokjes gebald,dus dat was een ervaring op zich. Volkomen onduidelijk welke acht tegenspelers we konden verwachten, gingen we tien minuten voordat de scheids infloot het veld op.

Met hier en daar nog wat gemekker over de temperatuur en inschattingen van de kans op vingerblessures, werd er wat ingeschoten en heen en weer gerend.

In de eerste helft hielden de twee teams elkaar mooi in evenwicht. Wanneer de bal even niet in het vak was werd er één en ander uitgewisseld over familiebanden, voorkeur voor automerken, Facebook, vakanties en ga zo maar door. Een mens moet wat om zich op temperatuur te houden. Ruststand 5-5.

De heerlijke warme thee ging er in als koek, met dank aan Elly en Miep.

In de tweede helft leek het korfballend niveau nog lager te dalen dan de temperatuur.

Al het talent dat zich ergens in DSO 6 schuilt ( ja het is er echt) had zich goed verstopt en werd niet meer gevonden.

Het spel was amper om aan te zien, onze excuses aan de hand vol supporters die toch maar gekomen was. Blijf vooral komen er komt een dag dat jullie versteld zullen staan.

Scheidsrechter Patrick Michielsen floot af met een 6-8 eindstand. Alle meiden die hebben ingevallen bedankt voor jullie inzet!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy