Vossenjacht weer een groot succes!

28 september 2015door Webmaster

Afgelopen vrijdag was weer de aftrap van activiteitenseizoen voor de jeugd. Net als vorig jaar was het weer tijd voor de vossenjacht. Dit keer met een Olympische Spelen thema. Met meer dan 50 opgaves kon het ook niets anders worden dan een avond vol plezier. De in totaal 7 gevormde groepen kregen allemaal anderhalf uur om de 6 vossen te gaan zoeken. Dit jaar waren de vossen verkleed als voetballer, bokser, turner, hardloper, basketballer en zwemmer.

Het zoeken van de sporters werd alleen alles behalve makkelijk gemaakt door meneer Geel en meneer Rood. De coaches van de tegenstanders maakten de zoektocht van de groepjes met hun geniaal verzonnen tactieken en fluitjes die te horen waren door heel de wijk heel erg moeilijk. Er hoefde maar een lichtblauw shirt gezien te worden of een fluitje te worden gehoord en iedereen stond meteen op scherp om als het nodig was zo snel mogelijk weg te rennen.

Eenmaal een sporter gevonden was het nog moeilijk genoeg om ze hun eigen geluksschoenen terug te geven of hun vragen goed te beantwoorden. Want hoeveel banen had een zwembad nou ook al weer? Of wie was pasgeleden nou wereldkampioene op de 200 meter geworden? Uiteindelijk is het ieder groepje gelukt om alle sporters te vinden. Maar zelfs tot in de laatste secondes lagen meneer Rood en meneer Geel nog steeds op de loer.

Teruggekomen in de kantine waren er nog 5 bonusvragen om nog een laatste kans te maken op de overwinning. Uiteindelijk kan er maar 1 groepje winnen en dat was het groepje onder leiding van Naomi. Gefeliciteerd nog!

7 oktober is de volgende activiteit, de sport- en spelmiddag voor de Kangoeroes tot en met de D’s. We hopen jullie allemaal daar te zien!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy