Verslag eerste wedstrijd DSO MW2

4 september 2014door Webmaster

Gisteren, woensdag 3 september, was het eindelijk zo ver. Na weken van excuses, zwetende handjes en trappelende voetjes, zouden de dames en heren van het DSO Midweekteam 2 dan eindelijk de wei in mogen om zijn of haar korfbalkunsten weer te gaan vertonen…

Nadat iedereen op de afgesproken tijd naar het sportpark was gekomen en we warempel nog compleet waren ook, vertrokken we met 3 auto’s richting het kunstgrasveld van Keep Fit in Roosendaal. Op tijd….. compleet….. dit beloofd veel goeds zult u denken. Tot dat we bij de eerste de beste rotonde aankwamen. Volg auto één kon niet langer volgen en besloot de toeristische route richting sportpark 4-hoeven te nemen. Bestaat die toeristische route dan, zult u denken? Wel als je gewoon een stukje België pakt.

Nadat ook onze 42-jarige korfbaldebutant door de andere 2 auto’s in Zevenbergen was opgehaald en we uiteindelijk allemaal toch op de plaats van bestemming waren aangekomen, kon de wedstrijdvoorbereiding beginnen. Voor de meeste was dit een keiharde confrontatie met het feit dat het jaren geleden was dat ze een balletje richting een korf hadden gegooid en bij sommigen was die korf toentertijd zelfs nog van riet gemaakt. Toch zag je al dat het een kwestie van tijd was dat al die kwaliteiten van vroeger weer boven zouden komen drijven.

De wedstrijd werd gestart en het was een aftastend begin met over en weer kansen voor beide ploegen. Dit resulteerde in een 1-3 ruststand. Maar, zoals bekend bij oude diesels, die motor moet even goed warm worden. Met flitsend spel en het ene doelpunt nog mooier dan de andere werd de tegenstander compleet van de mat gespeeld. Wij vertellen er natuurlijk niet bij dat onze 42-jarige debutant, in het team van de tegenstander veruit de jongste speler zou zijn, want dat zou afdoen aan de teamprestatie. Vrijwel iedereen pakte een doelpuntje mee en met 5-11 werden de eerste punten van de competitie verdiend.

 

In de kantine, onder het genot van een koud drankje, werd zelfs het woord ‘kampioenschap’ wel eens in de mond genomen.

Wilt u nu met eigen ogen zien of dit ook tot de mogelijkheden behoort? Dan kan dit volgende week al op ons eigen sportpark op woensdagavond 10 september om 20:00. Er gaan zelfs geruchten dat het sfeerteam hierbij aanwezig zal zijn…

IMG-20140904-WA0007

Groet,
Midweekteam 2

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy