VEO maatje te groot voor DSO

15 december 2013door Webmaster

Vandaag speelde DSO thuis tegen VEO uit Voorburg. Veo is de grote favoriet voor het kampioenschap dit jaar. DSO hoopt zich in de tweede klasse te handhaven.

Onder luid gejuich vanaf de tribunes begon DSO best aardig aan de wedstrijd. Verdedigend zat iedereen er goed bij en aanvallend waren er voldoende kansen. Helaas wist DSO deze niet om te zetten in doelpunten. Omdat VEO over veel kwaliteit beschikt kon die ploeg eenvoudig uitlopen naar een ruime voorsprong. DSO bleef wel strijd leveren en pikte zo af en toe een doelpuntje mee. Een echte wedstrijd zou het nooit worden, daarvoor was het krachtsverschil gewoon te groot. Eindstand 9-21.

De positieve dingen onthouden en volgende week het kalenderjaar 2013 afsluiten bij Weidevogels. Als daar met dezelfde strijd wordt gespeeld en de vorm van de dag aanwezig is, moet DSO in staat zijn een goed resultaat te behalen.

Doelpuntenmakers DSO:
Rubin 3x, Frank 3x, Mandy 1x, Jeanine 1x, Stefanie 1x.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS