Update 1 veldverkleining: Eerste fase van start gegaan

24 mei 2020door Webmaster
Wekelijks gaan wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent de veldverkleining.
 
Afgelopen maandag 18 mei is de aannemer officieel begonnen met de werkzaamheden. Kort gezegd zijn de werkzaamheden in 4 fases ingedeeld. Verwijderen, grondwerk, velden leggen en terrein inrichten.
 
Deze week zijn zij dus gestart met het verwijderen van alle hekken, kunstgras, tegels en toplaag. Op Facebook zijn er al her en der foto’s van geplaatst. Slimme machines worden gebruikt om alles snel, maar in deze tijd zeker zo belangrijk, veilig en duurzaam te verwijderen. Alle materialen die hergebruikt kunnen worden blijven in depot achter. Denk hierbij aan de hekken, tegels en opsluitbanden. Maar ook zand en aarde wordt waar mogelijk hergebruikt.
 
Ondertussen is de werkgroep veldverkleining druk aan de slag geweest om op tijd het speelveld te ontruimen. Helaas bleek dat de zandbak een verplaatsing niet zou overleven. Dat was een flinke tegenvaller. Dit terwijl de octopus een tweede verhuizing zonder krassen lijkt te doorstaan!
Een andere tegenvaller was de reactie van gemeente waarin zij aangaven geen tegels voor het extra gedeelte van het terras en het speelveld wilden voorzien. Dus extra werk voor de werkgroep om tegels en een nieuwe zandbak binnen budget te regelen.
 
Als extraatje hebben we onszelf gestort op de 2 bloemperken in het terras voor en naast de kantine. Deze zijn uitgegraven en worden voorzien van nieuwe beplanting.
 
Kortom, week 1 is voorbij en wij kijken uit naar week 2! Tot volgende week!
 
Namens de werkgroep Veldverkleining,
 
Steven ten Cate
Voorzitter DSO
 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy