Toch operatie voor Wim Verkijk

18 november 2013door Webmaster

Vandaag zou Wim voor de tweede keer gedotterd worden. Vanmorgen om 8 uur dus aanwezig in het ziekenhuis en om 9.00 werd hij weggebracht voor de behandeling. Eind van ochtend belde hij echter, dat er toch niet gedotterd was, omdat ze tijdens de katheterisatie merkten, dat er toch meer problemen zaten dan eerder was geconstateerd.

Daarbij werd ook de verslechtering van zijn konditie meegerekend, die de afgelopen weken optrad tijdens de revalidatie en het wandelen. Dus werd er vandaag toch besloten dat Wim een aantal omleidingen gaat krijgen. Het wachten was op een gaatje in het programma van deze week. Ze wilden hem hiervoor standby houden en hij mocht dus niet naar huis. Vanmiddag werd bekend dat er dinsdagmiddag al ruimte was voor zijn operatie. Dus, behoudens een spoedgeval dat natuurlijk voorrang krijgt, gaat Wim morgenmiddag onder het mes. 

Als voorbereiding moest hij zicht vanavond helemaal scheren en wassen met een speciaal desinfecterend spul, waar wel een apart luchtje aan zit. Daarna krijgt hij alvast een ‘rustgevende’ pil en morgenochtend nog 1, zodat hij zeer rustig de operatie in zal gaan. Daaraan hebben Tom, Luuk en ik vanavond ook flink bijgedragen 🙂 

Het was even een tegenvaller dat er toch een zware operatie nodig is, maar we realiseren ons ook dat hij er alleen maar beter uit kan komen en dat hij hierna nog heel veel jaartjes meekan. Verder gaan we er natuurlijk van uit dat alles goed gaat, want hij is in de beste handen. Via deze site houden we jullie weer op de hoogte van de ontwikkelingen.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy