Terugblik Wipneus en Pim

12 oktober 2002door Webmaster

Afgelopen 12 oktober was het Wipneus en Pimfeest. Iedereen had erg veel moeite voor zijn/haar outfit gedaan. Er liep dan ook van alles rond, zoals een rock ’n rollster, een hippie, veel mensen in het welbekende spijkerjasje en ook het leren giletje was onder de mannen erg populair.

De avond begon spetterend met een optreden van ome Willem en de hoofdgeitebreier. Daarna namen Wipneus en Pim het over. De zaal was goed vol en het publiek was erg enthousiast. Er waren allerlei leuke dingen te doen, er werd bijvoorbeeld een meiden – en jongensband gevormd door de eigen leden en er was een wedstrijd luchtgitaar spelen. Ook hadden Wipneus en Pim een aantal bekende artiesten gevraagd om op te treden. Vader Abraham, boer Harms was uit zijn schuur gekomen, Freddy Mercury weer tot leven gewekt en zelfs Jackson Five was speciaal voor deze avond weer bij elkaar gekomen !! Als klap op de vuurpijl moesten alle Schreudersen met aanhang een liedje zingen op het podium.

Ik denk dat het zeker een geslaagde avond is geweest en wil hierbij dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen. Henk, Matthijs, het publiek, degenen die de bardienst hebben opgevuld en natuurlijk de mensen die maan-dagavond weer klaar stonden om mee te helpen met opruimen. Ik hoop dat iedereen het erg leuk vond en dat er volgend jaar nog meer mensen op zo’n feest af-komen !!!!!

Namens het NAC (Corine N. , Rene , Wilma) Annika

{gallery}/overige_nevenactiviteiten/2002/wipneusenpim{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy