Terrasuitbreiding is een feit

19 augustus 2013door Webmaster

Na de uitbouw van de kantine bleef er nog 1 klus over: de uitbreiding van het terras aan de voorzijde. We zijn blij te kunnen melden dat het stukje groenstrook is vervangen door bestrating en dat er een keurig hekwerk is geplaatst, in dezelfde stijl als het hekwerk om het veld. Hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft; het ziet er fraai uit! 

Zoals al eerder gemeld hebben we even overwogen om in het verlengde van de toegang naar het veld een trapje te maken, maar uiteindelijk hebben we besloten dit niet te doen. Het zou teveel meters van de beoogde uitbreiding van het terras gaan kosten. Bovendien is het maar enkele meters omlopen en dat moet voor onze sportieve leden natuurlijk geen enkel probleem zijn, toch?

Nu we afgelopen zaterdag het nieuwe terras voor het eerst enigszins gebruikt hebben vielen er een aantal zaken op. Ten eerste hebben we heel veel positieve opmerkingen ontvangen en dat is natuurlijk altijd leuk! Daarnaast bleek het hekwerk laag genoeg voor diverse spelers en toeschouwers om niet om te lopen en er met een sierlijke zwaai overheen te springen. Ook bleek het hekwerk een uitstekende hangplek, maar dan letterlijk: je kunt er heerlijk tegenaan leunen en op zitten.

Nu is er met de aanleg van het netwerk natuurlijk wel rekening gehouden met een bepaalde belasting, maar we zijn zuinig op onze spullen en willen uiteraard voorkomen dat alles scheef gaat staan of, erger nog, om gaat vallen.

We verzoeken iedereen dan ook met klem om die paar meter netjes om te lopen, niet op de rand van het hekwerk te gaan zitten en niet onnodig hier tegen aan te gaan leunen. We zullen nog even nadenken of we dit met bordjes of op een andere wijze gaan aangeven. Wijs ook anderen even hierop als ze dit toch mochten negeren.

Binnenkort zullen we ook de losliggende tegels nog nalopen en daar een goede en veilige oplossing voor verzinnen en dan kunnen we er weer een hele tijd tegen.

Laten we hopen op heel veel mooie zaterdagen en trainingsavonden, zodat we volop kunnen genieten van weer een welkome uitbreiding.

Hans Posthumus

terras 1

terras 2

terras 3

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy