Spetterende Jeugdplayback 2004

27 maart 2004door Webmaster

Heb je even voor mij jalala jalala, op een onbewoond eiland, welkom welkom bij de drie biggetjes, als ik één keer tring dan ben jij een lekker ding, I need you you you! Dit soort teksten werden op vrijdag de 26e maart geplaybackt.

Als eerste werd het E-team gehuldigd omdat zij zaalkampioen waren, zij kregen een mooi paars diploma. Daarna kon het feest beginnen, wel15 acts stonden op het programma en niemand heeft zich dan ook maar een minuut verveeld. De jury Polleke Pancona en Jan Jaap (de broer van Idols Henk Jan), was enorm te spreken over het talent van de deelnemers. Playback, dans en de aankleding waren belangrijke jureerpunten.

De presentator Marijn had het weer ontzettend naar zijn zin en vroeg de deelnemers het hemd van het lijf. Hij was helemaal ondersteboven van de draaitafel van DJ Special D met wel 13 stekkers. Over het ochtendhumeur van Jean- Paul was hij wat minder te spreken, het was maar goed dat Jean- Paul achter de krant zat en dat we zijn hoofd niet zagen. Tijdens het optreden van Kinderen voor kinderen met op een onbewoond eiland ging de cd wel erg vreemd doen, maar de drie meisjes begonnen met brede glimlach gewoon weer opnieuw, je waande je echt in de zon ergens heel ver weg.

Frans Bauer was er ook, hij zette de zaal op zijn kop. Arthur Keller die dat voortreffelijk deed ging er dan ook niet zomaar van door met de Jolly prijs, hij is echt een talent! De Jury was uiteindelijk het meest tevreden over het optreden van de Blues Brothers. Rick en Jeroen hadden een enorm goede playback, zeker de snelle stukjes gingen goed, ook nog een goede dans en de kleding paste er precies bij. Ja, dan verdien je de eerste prijs!

De tweede prijs was voor Special D en zijn drie danseressen. Tim, Jeanine, Jessica en Caroline maakten er een feestje van op het podium. De derde prijs was voor Kelly en Sophie, zij waren smoorverliefd en konden dat heel gevoelig overbrengen. Alle deelnemers gingen er vandoor met een oorkonde, hier staan foto’s op van de vorige playbackshows een erg leuk aandenken dus! De Blues Brothers mogen ook nog op tournee. Zij zijn de openingsact van de Senioren playback die vanavond plaatsvindt.

{gallery}/playbackshow/jeugd/2004{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy