Sinterklaasfeest DSO

3 december 2011door Webmaster
sinterklaas2011 En dat was het zeker……één groot feest in de kantine. Toen de kinderen binnenkwamen kregen ze door Zwarte Piet een mooie pietenbutton met naam opgeplakt. En de Pieten hadden er reuze zin in: ze wilden meteen met de kinderen swingen op de ‘dansvloer’. Nadat de kinderen in groepjes verdeeld waren, mochten ze in de kleedkamers verschillende ‘tests’ doen om te oefenen voor Zwarte Piet, te weten: lopen op de daken, pakjes raden, schuimpje happen in water en pakjeskorfbal.

Dit bleek ‘onze’ DSO-kindertjes zo goed af te gaan, dat maar liefst alle kinderen een Pietendiploma van de Pieten kregen!!

Gelukkig was er ook nog tijd om Sinterklaasliedjes te zingen. En warempel, Sinterklaas kwam op dit geluid af. Met 2 pieten kwam hij de kantine binnen. Sinterklaas vond het erg leuk om al die bekende gezichtjes weer te zien! En terwijl Sinterklaas gezellig met de kinderen kletste, hoorden we buiten plotseling enorm lawaai……en wat bleek….de Pietenband van Sinterklaas kwam bij ons langs. Ze speelden de mooiste sinterklaasliedjes, waarop volop gesprongen en gedanst werd.

Toen de Pietenband uitgezwaaid was, werd het toch echt tijd voor de kadootjes. Sinterklaas vroeg de Pieten deze te gaan halen. En ja hoor, na enige tijd kwamen ze met maar liefst
2 zakken vol kadootjes terug. Nadat de Pieten aan alle kinderen een pakje hadden gegeven, mocht iedereen gaan uitpakken. Echt de mooiste en leukste dingen had Sinterklaas weer uitgezocht! Met blije snoeten gingen de kinderen weer naar huis……..bedankt Sinterklaas en Pieten voor deze leuke middag. Graag tot volgend jaar weer!!

{gallery}/sinterklaas/2011{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy