Reactie Erik Bosman n.a.v. reanimatie

30 september 2013door Webmaster

Lieve/beste DSO’ers,
Afgelopen zaterdag hebben we een ervaring beleefd die nog wel een poosje zal nadreunen. Graag wil ik bij deze DSO en met name iedereen die afgelopen zaterdag aanwezig was bedanken voor de geweldige steun en warmte die ik ontving meteen na afloop. Ook voor mij was het zeer emotioneel en had jullie steun en opvang erg nodig! Het blijkt maar weer wat een geweldige club DSO is! met elkaar feest vieren kunnen we maar juist op dit soort momenten er voor elkaar zijn is echt heel bijzonder zo heb ik ervaren!

Soms zijn blikken naar elkaar voldoende sommige pakken je vast andere spreken je bemoedigend toe alle reacties voelen als een warme deken!

Ik ben DSO heel erg dankbaar voor alles wat ze doet, in het bijzonder dat we als DSO’ers de mogelijkheid kregen om de AED cursus te volgen welke z’n nut nu op niet te vergeten wijze liet gelden.

Gezamenlijk zullen we deze emotionele ervaring een plekje kunnen gaan geven en zullen ons nog meer met elkaar verbonden voelen.

Afgelopen zondag hebben Wim en ik elkaar gesproken en gezien in het ziekenhuis. Dat was emotioneel maar ook heel erg fijn om elkaars verhaal te kunnen vertellen en voor Wim was het belangrijk om te weten wat er precies was gebeurd.

Langs deze weg nogmaals DSO bedankt! En Wim en Ria met hun gezin veel succes en sterkte!

Erik

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy