Rabobank Clubkas Campagne. Samen onze regio versterken!

12 april 2014door Webmaster

Rabobank West-Brabant Noord draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank West-Brabant Noord stelt € 125.000 beschikbaar! Ook DSO doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van donderdag 3 april t/m maandag 14 april 2014 mogen leden van Rabobank West-Brabant Noord vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. DSO ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor DSO belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor ons Schoolkorfbal Event. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan DSO tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank West-Brabant Noord.

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op http://www.rabobank.nl/wbn

Bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van DSO

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy