Ongrijpbare Sander Driesse leidt DSO naar winst

2 december 2012door Webmaster

Na de eenvoudige zege op Scheldevogels werd vandaag aangetreden tegen Blauw-Wit uit Kloetinge. Zij spelen hun thuiswedstrijden in Goes. Misschien dat het daardoor kwam dat er totaal geen sfeer in de zaal was. DSO speelde de wedstrijd in de vertrouwde opstelling. 

Over de wedstrijd heb ik eigenlijk niet zoveel te melden. DSO was beter, maar verzuimde lange tijd Blauw-Wit echt op de pijnbank te leggen.  Een sterke fase net voor rust en de goede start na rust hebben deze wedstrijd beslist. Sander Driesse was vandaag niet te stoppen. Hij zou de wedstrijd, ondanks verwoede pogingen om er nog 1 meer te maken, eindigen op 9 treffers. Het andere vak draaide iets moeizamer vandaag, maar Blauw-Wit kon daar niet van profiteren. Dat DSO uiteindelijk maar met 10-16 won, heeft het vooral aan zichzelf te danken. De echte wil om er meer te maken was er niet. Het hoefde ook niet.

Door deze overwinning klimt DSO naar plaats 2. Stormvogels verloor thuis van ONDO, dat niet geheel verrassend aan de leiding gaat in deze poule. De enige serieuze concurrent komt over 2 weken naar de Niervaert en heeft op dit moment 1 punt meer. Volgende week speelt DSO ook thuis, tegen Good Luck. Deze ploeg won de degradatiewedstrijd nipt van VIOS. Wat me nog het meest opviel aan die wedstrijd, was het grote aantal supporters dat Good Luck bij had. Mocht dit volgende week weer zo zijn, kan het sfeerteam er een leuke battle van maken. Om het uitslagenrijtje nog even compleet te maken, Seolto won bij Scheldevogels met 10-20. 
 
Doelpuntenmakers DSO: volgt nog. 
 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy