Nieuws vanuit de portefeuille publiciteit

3 december 2017door Webmaster

Zo veel mogelijk in de publiciteit komen. Een doel van DSO. Daarom kunt u ons nu ook volgen via Instagram! Maar er is meer…

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering is de publiciteit uitvoerig besproken. Vanuit het bestuur is kenbaar gemaakt dat we zo veel mogelijk in het nieuws willen, bij zoveel mogelijk media. Daarnaast zullen er de nodige veranderingen plaatsvinden in 2018. Een korte uitleg:

1. De Nieuwsflits komt te vervallen. Daarvoor in de plaats zullen alle leden eens in de bepaalde tijd een nieuwsbulletin via de e-mail ontvangen. De bedoeling is dat alle content van de website automatisch gekoppeld wordt en dat er een mooie en strakke bulletin in ieders mailbox komt. Hoe dat er uit komt te zien, wordt de komende tijd verder uitgewerkt. We houden u op de hoogte.

2. DSO redactie. Om ervoor te zorgen dat we veel én veelzijdige content krijgen, zijn we als bestuur bezig om een DSO redactie samen te stellen. Er zal een taakverdeling binnen de redactie komen, zodat alle aspecten binnen de club in het nieuws komen. Zo heeft Frank Posthumus zich al aangemeld om zich bezig te houden met de wedstrijdverslagen van DSO 1. Wim Crezee zal zich gaan bezig houden met het maken van foto’s. Daarnaast zijn we nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om nieuws te schrijven over jeugdwedstrijden of over alle activiteiten binnen DSO. Vind jij het leuk om te schrijven en lijkt het jou een uitdaging om de redactie te versterken, dan kun je contact opnemen met Jasper Kaijen.

3. Zoveel mogelijk media aanschrijven. We willen zoveel mogelijk in het nieuws komen. Denk hierbij aan de media die er al waren, zoals de Moerdijkse Bode en BN De Stem. Maar we zijn ook bezig om actief te worden op Social Media. Zo hebben we de website al een tijdje en ook Facebook en Twitter worden actief gebruikt. Maar sinds kort is Instagram daar ook bijgekomen! Soms zeggen beelden meer dan woorden en via Instagram kunnen we dat mooi laten zien. Heeft u ons al gevonden? Top!!! Hebt u ons nog niet gevonden. Zoek dan snel naar DSO Klundert en volg ons!

Kortom: Als bestuur zitten we niet stil om onze mooie vereniging levendig te houden! Met de hulp van al onze vrijwilligers, gaan we er weer een mooi jaar van maken!

Heeft u nog vragen over de portefeuille publiciteit of wilt u graag in de DSO redactie? Dan kunt u altijd contact met me opnemen via pr@korfbal.net

Tot op of langs het veld!

WIJ ZIJN DSO!

Jasper Kaijen

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy