Nieuws vanuit de Jeugdactiviteiten commissie

20 september 2012door Webmaster

Beste kinderen, jongelui, ouders/ verzorgers, Met ingang van het seizoen 2012-2013 verandert er iets in de wijze waarop kinderen uitgenodigd worden voor de diverse activiteiten. De uitnodigingen zullen alleen nog worden gepubliceerd via de website www.korfbal.net en niet langer meer op papier. Daarnaast is er de mogelijkheid de uitnodiging per mail te ontvangen.

Dit betekent dat uw kind niet meer bij iedere activiteit een uitnodiging meekrijgt op de training. Om ervoor te zorgen dat u (buiten de website om) toch op de hoogte bent van alle geplande activiteiten, ontvangt u van ons een jaarkalender. Hierop vindt u alle activiteiten met daarbij de geplande datum en voor wie de activiteit georganiseerd wordt.

Mocht u het prettig vinden de uitnodigingen per mail te ontvangen kan dat eveneens. U dient hiervoor dan uw e-mailadres door te mailen naar jac@korfbal.net.

Kortom, houd de website dit jaar goed in de gaten en hang de activiteitenkalender op een goed zichtbare plek zodat uw kind geen activiteit mist! Er staan dit jaar namelijk een hoop leuke (en nieuwe) activiteiten op de planning!

Namens de JAC, Mariëlle Giljam, Tamara Crezee, Mandy Wigant, Vera den Hollander, Stefanie van Kaam en Ellen Leijten

Jaarkalender JAC

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy