Nieuwe shirts DSO 5, 6, B1

7 december 2014door Webmaster

DSO groeit en daar zijn we blij mee, maar al die teams hebben wel shirts nodig. Wij zijn dan ook erg blij dat Gino’s Grillhouse uit Zevenbergen, DMM Montage & Elektrotechniek uit Papendrecht, en Metaalrecycling Moerdijk uit Klundert bereid gevonden zijn om ieder een team te sponsoren. Zaterdag werden de shirts uitgereikt.

Metaalrecycling Moerdijk sponsort DSO B1

Zaterdagochtend werd eerst DSO B1 in het nieuw gestoken. Willem van Dueren den Hollander bedankte de sponsor namens het bestuur, waarna coach Mandy het shirt overhandigd kreeg. Metaalrecycling Moerdijk is een bedrijf aan de Kwartelweg op het industrieterrein. Bij Metaalrecycling Moerdijk kunt u terecht voor de verkoop van al uw oude metalen, zoals aluminium, koper, zink, lood, rvs, kabel. Elke week kunt u de nieuwe prijzen van de metaalsoorten bekijken op de website www.metaalrecyclingmoerdijk.nl.

Kopie van MG 3677

Kopie van MG 3682

Gino’s Grillhouse sponsort DSO 5

Vervolgens mocht DSO 5 de nieuwe shirts gesponsord door Gino’s Grillhouse in ontvangst nemen. Na het bedankje van voorzitter Hans Posthumus overhandigde Gino zelf het nieuwe shirt aan aanvoerder Luuk van Oers. Gino’s Grillroom is sinds een half jaar terug van weggeweest in de Dijkstraat in Zevenbergen, maar levert weer de vertrouwde topkwaliteit gerechten die we gewend waren. Veel vleesgerechten, waarbij de spareribs en steaks specialiteiten zijn, maar ook vis is mogelijk. Gino’s bezorgt ook in Klundert, bestellen kan via www.ginosgrillhouse-zevenbergen.nl.

Kopie van MG 3699

Kopie van MG 3707

DMM Montage & Elektrotechniek sponsort DSO 6

Via Ron Strootman werd DMM Montage & Elektrotechniek uit Papendrecht bereid gevonden om DSO 6 van nieuwe shirts te voorzien. Voorzitter Hans Posthumus bedankte DMM voor de sponsoring en overhandigde Ron het nieuwe shirt. DMM is uw partner voor het plaatsen en afmonteren van tijdelijke en semipermanente gebouwen en alle daarbij voorkomende werkzaamheden. Meer info vindt u op www.mouthaanmontage.nl.

Kopie van MG 3716

Kopie van MG 3725

Wij danken de sponsors voor hun bijdrage aan onze vereniging!

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy