Mandy Wigant seizoen 2017-2018 de nieuwe hoofdtrainer van DSO

17 januari 2017door Webmaster

Het bestuur en de TC zijn verheugd te kunnen melden dat DSO overeenstemming heeft bereikt met Mandy Wigant als nieuwe hoofdtrainer/coach voor de DSO selectie vanaf volgend seizoen 2017-2018.

Mandy wordt hiermee de opvolger van Marcel de Jong die aan het eind van dit seizoen, na 2 seizoenen, afscheid zal nemen van DSO.

Nadat Mandy noodgedwongen moest stoppen met korfballen, heeft Mandy zichzelf afgelopen jaren gestort op het korfbaltrainersvak en haar eigen ontwikkeling als trainer. Mandy is altijd al actief geweest bij onze jeugdteams maar vorig seizoen nadrukkelijk bij DSO 4 en later bij DSO 3, terwijl ze tevens haar KT3 trainersdiploma wist te behalen. Met ingang van dit seizoen is ze ook ‘buiten de deur’ actief bij Juliana 2 en bij DSO nog als trainer/coach bij DSO 3 en DSO E1. 

Door volgend seizoen als hoofdtrainer bij DSO aan de slag te gaan zet ze de volgende uitdagende stap in haar trainerscarrière. Als DSO zijn we niet alleen blij maar ook gepast trots om haar het platform te bieden om zichzelf verder te ontwikkelen en daarmee tevens DSO verder te helpen.

Als technische commissie van DSO hebben wij de overtuiging dat we met Mandy een enthousiaste en talentvolle trainer hebben staan voor de groep. Haar enthousiasme, duidelijke korfbalvisie en positieve insteek waarbij teamwork en inzet belangrijke pijlers zijn, zorgen ervoor dat Mandy prima in staat is om de sportieve ambities van DSO komende seizoenen op de juiste wijze in te vullen.

Wij wensen Mandy alvast veel succes en plezier met deze sportieve uitdaging!

 

Namens het bestuur / TC,

Anton van Dam

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy