Mandy Wigant gaat door en Henny Visser wordt trainer-coach DSO 2

10 april 2018door Webmaster

Namens bestuur en TC zijn wij verheugd te kunnen mededelen dat Mandy Wigant aanblijft als trainer-coach van de DSO selectie. Na enige gewenning bij de start van dit seizoen en de nieuwe verhoudingen die zijn ontstaan met onze ‘eigen’ Mandy is duidelijke verbetering zichtbaar in het spel, de beleving en de resultaten van DSO 1, terwijl de sfeer al het hele seizoen uitstekend was.
Zowel de DSO selectie, de TC, het bestuur en ook Mandy willen dan ook graag met elkaar verder!

Nico Philippo stopt na ruim 2 mooie jaren als trainer-coach van DSO 2, en zijn wij op zoek gegaan naar een goede vervanger. Voor komend seizoen hebben wij deze gevonden in Henny Visser. Henny is een ervaren trainer en momenteel actief bij Sperwers in Rotterdam. Als Dordtenaar heeft hij veel (jeugd)teams uit die stad onder zijn hoede gehad en wij verwachten dat Henny met Mandy een goed koppel kan vormen om de DSO selectie de komende jaren op niveau te houden en de instroom van junioren te begeleiden. Henny is recent al bij wedstrijden van de selectie komen kijken en heeft in ieder geval een goed gevoel bij het warme welkom overgehouden. Richting het begin van komend seizoen zal Henny zichzelf uitgebreider voorstellen.

Wij zijn blij dat hiermee de staf voor de selectie is ingevuld, nu nog de rest van de senioren en juniorenteams. Wij verzoeken iedereen om suggesties betreffende trainers voor komend seizoen aan te dragen.

 

De Technische Commissie

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy