Leuke en goed bezochte Info-/voorpretavond kamp 2006

11 februari 2006door Webmaster

Vrijdag 10 februari is de “voorpretkamp-avond” geweest. Deze avond is gebruikt om allereerst de kampleiding voor te stellen aan de ouders en kinderen, enkele dingen uit te leggen en toe te lichten met betrekking tot het kamp en vragen van ouders en kinderen te beantwoorden. De opkomst was zeer groot, het kamp begint gelukkig te leven.

Maar liefst 15 ouders en 32 kinderen waren aanwezig in de kantine. De avond begon met een mooi gedicht van Daisy waarin de leiding werd voorgesteld. Daarna werd toelichting gegeven op de locatie, de kampregels en werd een tipje van de sluier opgelicht over het programma. Verder kwamen nog een paar financiële zaken aan de orde.

Na het iets meer officiële gedeelte mochten (moesten) de ouders naar huis en werden er met de kinderen al een tweetal spelletjes gedaan, om alvast een beetje in de stemming te komen. Tussendoor was er tijd voor een drankje en snack, zodat uiteindelijk rond half tien iedereen met een goed gevoel naar huis kon gaan. Deze leuke avond was een verdere stap in de richting van het kamp, we merken dat de spanning stijgt en er steeds meer kinderen zich opgeven. Als je jezelf nog niet hebt opgegeven, geef je dan alsnog op. Je wilt toch niet dat zometeen iedereen uit je team mee is geweest en alle leuke dingen heeft meegemaakt en jij niet?

Tenslotte nog een aantal veel gestelde vragen en antwoorden:

 1. Wanneer moeten we het kampgeld betalen?
  We willen graag dat iedereen voor 1 mei 2006 heeft betaald. In mei moeten wij namelijk het kamphuis gaan betalen. Betalen kan op de rekening van DSO, rekeningnummer 1260.20.000. Wel duidelijk vermelden “kamp, en de naam van het kind waar het om gaat”.
 2. Ik heb aangegeven in termijnen te willen betalen, hoe gaat dat?
  Voor de mensen die dit hebben aangegeven op het opgaveformulier is er de mogelijkheid om in termijnen te betalen. De betaling kan op hetzelfde rekeningnummer als hierboven en wel in 3 termijnen, voor 1 maart, 1 april en 1 mei (2 keer €17,- en 1 keer € 18,-).
 3. Ik wil mee, maar ben het opgaveformulier kwijt, hoe kan ik me opgeven?
  Je kunt bij alle leden van de kampleiding een nieuw formulier opvragen, dit invullen en inleveren.
 4. Wanneer is de uiterste opgavedatum?
  Je moet je uiterlijk 8 april hebben opgegeven.
 5. Waar kan ik nog meer informatie over het kamp vinden?
  Je kan natuurlijk altijd aan iemand van de leiding vragen stellen, maar we hebben ook een web-log gemaakt over het kamp. Het adres is http://dsokamp.web-log.nl/ waar we geleidelijk steeds meer informatie op willen zetten.
 6. Moet ik alles eten tijdens het kamp?
  Voorafgaand aan het kamp ontvangt iedereen die meegaat een lijst waarop onder meer telefoonnummers, medicijngebruik, dieet of andere bijzonderheden kunnen worden ingevuld.

Verder zullen we voorafgaand aan het kamp iedereen een kampboekje overhandigen waarin alle noodzakelijke gegevens staan voor de periode die je weggaat (bijvoorbeeld wat je mee moet nemen, hoe we te bereiken zijn etc.).

Het kamp komt steeds dichterbij, mis het niet, dus geef je op!

DE KOMISCHE KAMPCOMMISSIE Daisy, Jolanda, Arjan, Miranda, Menno, Rosemarie, Angelique, Ruben, Wim, Monique en Patrick.

{gallery}/kamp/2006/voorpretavond{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy