Leon Simons versterkt vanaf komend seizoen DSO-selectie

1 april 2020door Webmaster

Goedemorgen allemaal,

GROOT nieuws! Vanaf volgend seizoen zal niemand minder dan Leon Simons de DSO selectie gaan versterken. Met zijn ervaring als speler en trainer op het hoogste (internationale) niveau hoopt hij de selectie van een nieuwe impuls te kunnen voorzien.

Simons is de laatste jaren actief als trainer/coach bij Nieuwerkerk, maar hij mist het zelf spelen ook heel erg. DSO bied hem de kans om volgend seizoen beide activiteiten te combineren. Er zijn goede afspraken gemaakt voor de momenten waarop hij gelijktijdig zou moeten coachen en zelf spelen. Het is uiteraard aan de nieuwe hoofdtrainer om te bepalen of Simons kans maakt op een plekje in DSO 1, maar daar komen beide partijen vast wel uit. 

Simons: ”Spelen voor een club als DSO is altijd al een droom voor me geweest. Ik had me er eigenlijk al bij neergelegd dat het niet meer zou gebeuren, maar ik ben ontzettend trots dat de club me nu alsnog de kans geeft. Ik heb begrepen dat de selectie nog behoorlijk jong is en ik denk dat ik met mijn ervaring deze jonge spelers veel kan bijbrengen. Ook kijk ik onwijs uit naar de krachttrainingen van Tristan, daar heb ik al veel over gehoord. ”

DSO hoopt met het aantrekken van Simons een volgende stap te kunnen zetten naar spelen op een hoger niveau. Meer informatie over de start van volgend seizoen zal later nog volgen. 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy