Lancering DSO kledinglijn tijdens de DSO Startersdag!

19 augustus 2014door Webmaster

Mooi en leuk nieuws van de DSO Sponsorcommissie: aanstaande zaterdag, na de speciale starterstraining voor alle jeugd van de kangoeroes tot en met DSO A-teams, zullen DSO en Mervo Sport, de DSO kledinglijn lanceren!

In de ochtend van 10.00u tot 11.30u zal er een onwijs leuke en bijzondere starterstraining plaats vinden voor de jeugd en de junioren. De training wordt georganiseerd door onze hoofdtrainer Marcel Versteeg en de voltallige DSO selectie. Geen clinic zoals voorgaande jaren maar een heuse vaardighedentest waarbij je jezelf kunt meten met de rest!

Na de training wordt aansluitend de DSO kledinglijn gelanceerd! Afgelopen maanden is de sponsorcommissie druk bezig geweest met onze sponsor Mervo Sport om een eigen DSO kledinglijn samen te stellen. Een stap vooruit voor onze vereniging en dé manier om onszelf weer op een goede, professionele en nette manier te profileren.

Er is op het DSO Event een stand waar de (meeste) kleding kan worden gepast en worden besteld. Er zijn op die ochtend bestellijsten beschikbaar die kunnen worden ingeleverd, de kleding kan in de weken daarna worden afgehaald bij Mervo Sport in Zevenbergen. De komende week zal ook op de website de volledige overzicht van de gehele DSO kledinglijn komen te staan.

Vanwege de lancering van de DSO kledinglijn is er een speciale actie, namelijk: een gele hooded sweater met je eigen naam (voorzijde) en DSO-logo (achterzijde) voor maar € 24,95!

De starterstraining beloofd onwijs leuk en leerzaam te worden en met de aansluitende lancering van onze eigen kledinglijn genoeg redenen om op 23 augustus ‘s ochtends met elkaar het nieuwe seizoen te beginnen.

En laten we vooral ook niet vergeten dat we deze dag ook het DSO Event hebben dat erg veel activiteiten organiseert deze dag!

Programma:
DSO selectie aanwezig:                       09.30u
Clinic Starterstraining voor DSO jeugd:  10.00u tot 11.30u
Lancering DSO kledinglijn:                   11.45u

Oefenwedstrijden:
Veld 1 DSO 1 – Oranje Nassau 1 16.00u (scheidsrechter *extern*)
Veld 1 DSO 2 – Oranje Nassau 2 14.30u (scheidsrechter Jurgen Leijten)
Veld 2 DSO 3 – Oranje Nassau 3 13.00u (scheidsrechter Herbert Giljam)

Voor de oefenwedstrijd van DSO 1 zal er naar aanleiding van het overlijden van ons erelid Rinus Leijten 1 minuut stilte in acht worden genomen.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy