Koninklijke onderscheiding voor Jan Willeboordse

26 april 2021door Webmaster

Vanochtend tijdens de jaarlijkse lintjesregen is Jan Willeboordse gehuldigd door de burgemeester van Moerdijk als lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit heeft hij verdiend door vele jaren vrijwilligerswerk te doen binnen de gereformeerde kerk en diverse verenigingen in Klundert.

Ook bij DSO is hij jarenlang actief geweest als vrijwilliger. Ondanks dat Jan zelf de korfbalsport nooit beoefend heeft, ligt zijn hart wel degelijk bij onze vereniging. Door zijn vrouw Ria zijn alle kinderen en inmiddels ook een groot deel van de kleinkinderen gaan korfballen bij DSO. Ook Jan raakte hierdoor betrokken bij DSO en zette zich in voor diverse hand- en spandiensten.

Vanaf de afsplitsing van Spido in 1990 tot het moment dat het papieren clubblad werd vervangen door een digitale versie (in 2019), heeft Jan elke maand het clubblad gekopieerd. Ook bezorgde hij het clubblad bij de mensen in zijn wijk thuis.

In de jaren ’80 en ’90 deed Jan het secretariaat van de toernooien, zoals schoolkorfbal en dubbelschieten, die bij DSO georganiseerd werden.

 

Het bestuur van DSO is dan ook van mening dat Jan deze onderscheiding meer dan verdiend gezien het vele werk  dat Jan voor Klundert heeft gedaan.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy