Knutselmiddagen 2003 / 2004

7 april 2004door Webmaster

3 Keer per jaar wordt er een knutselmiddag gehouden in de kantine van DSO. Een keer rond de herfstvakantie, een keer rond de Kerst (daarbij hoort ook altijd een broodmaaltijd) en de laatste keer rond Pasen.Deze middagen worden altijd georganiseerd door Miranda Keller en zij zorgt ook altijd voor de juiste materialen enz.

Afgelopen week is de laatste middag geweest, dus daar willen we graag eens iets over vermelden. Deze keer waren de welpen tot en met de E’s uitgenodigd (met vriendje of vriendinnetje) en dit resulteerde in 25 aanmeldingen. De knutselwerkjes stonden natuurlijk helemaal in het thema van het aankomende Paasfeest. Er was dus van alles te doen wat met paaseieren te maken had. Ook waren de knutselwerkjes heel divers, er moest gelijmd, geprikt, gekleurd en versierd worden.

Wel valt het altijd op dat er weinig jongens aanwezig zijn, alleen met het kerstknutselen zijn er meer, want dan mag je natuurlijk figuurzagen en dat is natuurlijk heel wat stoerder dan borduren of kleuren…?? Normaal mogen de kinderen na het knutselen ook nog paaseitjes zoeken op het veld, maar dit jaar kon het helaas niet doorgaan omdat het gras nogal nat was. En een gesmolten of vies paasei is natuurlijk niet zo lekker. Dus alle kinderen kregen een zakje met paaseitjes mee naar huis , zodat ze toch nog konden smullen.

Dit was het dit seizoen wat betreft het knutselen , we hopen dat alle kinderen volgend seizoen ook blijven komen en dat alle ouders, oudere kinderen enz. weer gezellig komen helpen in de kantine, want zonder hen gaat het natuurlijk allemaal niet door !!! Wij als JAC willen in ieder geval Miranda bedanken voor de organisatie en Elly, Coby,Jolanda, Corrie van Veen en alle anderen die ik nu vergeet bedanken voor het altijd aanwezig zijn bij de middagen !!!!

Tot volgend seizoen !

Namens het JAC, Annika

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy