Kerststukjesactie 2006, veel wind en regen!

9 december 2006door Webmaster

De kerststukjesactie is weer achter de rug. Het uitladen van de kerststukjes was op woensdagmiddag nog nooit zo snel voor elkaar. Niet alleen de vrachtwagen was te vroeg, maar ook de gevraagde hulp was ruim voor tijd aanwezig, waardoor binnen no time de kantine weer volstond met kerststukjes. Bedankt Ad van Es, Bert Tanis, Mattie Vermeulen, Marianne Posthumus en Luuk Verkijk.

Donderdag, 7 december viel dit jaar op een enorm regenachtige en stormachtige dag. Bep Buckens en Corrie van Bezooijen zijn dan ook compleet weg geregend toen ze ’s morgens hun gedeelte van de bejaardenwoningen afliepen. De middagploeg, Ina van Dam en ondergetekende, had meer geluk. Wij waren net voor de eerste onweersklap weer binnen.

Helaas regende het ’s avonds van de afmeldingen, terwijl de bikkels die wel liepen, het toch grotendeels droog gehouden hebben. Speciale vermelding gaat wel uit naar de familie Snoey uit Halsteren. Donny is nog maar een paar maanden lid van DSO en zit in B1. De verenigingszin zit hier echter diep, want zowel hij als beide ouders, kwamen vanuit Halsteren om ook hun steentje bij te dragen aan deze actie! Wat ook altijd fijn is, is dat mensen die zich niet opgegeven hadden, toch verschijnen op deze avond en dat mensen die al weer terugwaren, ook nog weer op pad gingen om de laatste wijk te gaan lopen. Hartelijk dank Corine, Henriette,Elly, Marcel en Marc !

Arjan de Vos blijft opvallen tijdens deze actie. Hij was vergeten door te mailen of hij aanwezig kon zijn. Angelique van Es kwam bij hem langs met kerststukjes en nam hem maar gelijk mee op de route. Hij heeft dit jaar wel veel meer verkocht dan vorig jaar! Tenslotte werden hij en Anton van Dam uitverkoren, om de 11 aankondigingsborden uit het dorp op te mogen halen. Helaas ontbrak het de heren aan spierkracht, want van 1 bord kregen zij met geen mogelijkheid de ketting los. Dus na telefonisch overleg kwamen ze terug naar de kantine om extra gereedschap op te halen, waarna uiteindelijk bleek dat ze de verkeerde kant opgedraaid hadden.

De erwtensoep was gemaakt door de moeder van Ineke en was heel erg lekker. Maar ook de tomatensoep van Ineke viel in goede smaak. Het bleef ook nog lang na afloop van de actie, zeer gezellig in de kantine, doordat veel mensen nog bleven nakletsen over de reacties die ze tijdens het verkopen gekregen hadden. Mede dankzij twee grote orders, 1 van de sporthal en 1 van het Bastion, zijn er dit jaar bijna net zoveel stukjes verkocht als vorig jaar, 435 (449 vorig jaar) en dat betekent dat we toch weer aardig wat geld opgehaald hebben voor DSO.

Voor de statistieken: van de 68 mensen die zich opgegeven hadden, hebben 11 zich weer afgemeld, zijn er 6 niet op komen dagen en zijn 4 mensen extra gekomen. Uiteindelijk waren we donderdag dus met 55 man in de weer.

Prijsvraag
De personen die op de folder stonden zijn van links naar rechts : Vera den Hollander, Bianca Beljaars, Marianne Posthumus en Ina van Dam. Het aantal stukjes dat vorig jaar verkocht was is 449. Onder de enorme hoeveelheid inzendingen, was maar 1 goede oplossing. Marianne Posthumus had de vragen goed beantwoord en zal haar prijs thuisbezorgd krijgen.

Tenslotte willen we iedereen, die op wat voor manier dan ook heeft geholpen met deze actie, hartelijk bedanken!!

Groetjes van Wilma Hordijk en Ria Verkijk

{gallery}/kerststukjes/2006{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy