Kangoeroes weer van start a.s. zaterdag

29 augustus 2013door Webmaster

De “eerste” training zit er op en de DSO Startersdag was meer dan geslaagd! Vanaf a.s. zaterdag staat de Kangoeroe-training weer op het programma.

De trainingstijden van onze Kangoeroes voor het komend veldseizoen zijn om 9.30 uur. Graag zien wij de kangoeroes 5 minuten van te voren al op het veld, kunnen ze alvast ff lekker schieten met de ballen.

Daarnaast hebben wij een schema gemaakt met alle trainingsdatums tot aan de zaal en ook hierbij aangegeven welke ouders helpen tijdens de training.

Overzicht Kangoeroes 1ste helft 2013

 

 

Hierbij het overzicht van alle trainingsdatum van de Kangoeroes. Ik heb een verdeling gemaakt van de hulpouders die meehelpen bij de training. Mocht nu blijken dat je op de aangegeven dag helaas niet kan meehelpen, dan graag het verzoek om dit onderling te ruilen en/of op te lossen.

Helaas blijkt dat de laatste week alle trainingen wegvallen door de herfstvakantie en de overgang van veld naar zaal. Wij zijn nog aan het kijken of wij hier een oplossing voor kunnen vinden, zodat er toch getraind kan
worden door de Kangoeroes. Zodra hier meer duidelijk over is laten wij dit weten.

Alvast bedankt voor jullie hulp, op deze manier hebben we weer een leuk veldseizoen voor de boeg en kunnen “onze” kangoeroes weer lekker spelen en leren!!

Groeten, Ruben en Monique

 

 

 

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy