Jeugdplaybackshow weer een succes!

25 april 2014door Webmaster

Nadat alle CD’s en USB-sticks met alle nummers weer waren ingeleverd bij de DJ’s en de presentatoren, de jury en de deelnemers klaar stonden en zaten, was het tijd om te beginnen met de jeugdplaybackshow van 2014. De presentatoren waren deze avond quizmasters en de jury waren de antwoorden ja, nee en ik weet het niet. In totaal waren er acht optredens die allemaal heel verschillend waren. Van popnummers tot gospelsongs en van de vogeltjesdans tot hele mixen, alles kwam voorbij. Het was dan ook weer een avond vol spanning en sensatie en van vallen en weer opstaan.

Voor de pauze was het weer tijd voor het jaarlijkse introduceren van het kampthema van dit jaar. Die teruggaat tot de tijd van de koningen en de ridders. Ook vond één van de quizmasters het wel leuk om de jury ook een optreden te laten doen, waar niet alle juryleden even blij mee waren.

Aan het eind van de avond werden de prijzen uitgereikt. Het was voor de jury moeilijk om de prijzen te verdelen, omdat alle optredens ongeveer even goed waren! De tweede prijs was voor Danique die helemaal in haar eentje het nummer Blow deed van Kesha, wat ze heel goed uitvoerde ondanks een tegenslag. De eerste prijs was voor Esmee, Fabienne, Frieda en Lieke met het nummer Up van B-Brave, met een mooie combinatie van dans, playback en een beetje gevlei met de jury. Zij mochten de volgende dag ook bij de senioren optreden. Gefeliciteerd dames!

We willen iedereen bedanken voor hun deelname en hopen jullie volgend jaar weer te zien! Ook willen wij iedereen die heeft geholpen om deze avond mogelijk te maken bedanken voor hun hulp en bijdrage!
Allemaal bedankt en tot volgend jaar!!

Veel groetjes,
De JAC

https://plus.google.com/photos/+dsokorfbal/albums/5994843681187727777

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy