Inbraak kantine

19 april 2017door Webmaster

Vannacht is er ingebroken in onze kantine. Op dit moment wordt de schade zo snel mogelijk geïnventariseerd en waar mogelijk direct gerepareerd. De kantine zal vanavond wel beschikbaar zijn voor de wedstrijd van het midweek team, maar zal gedeeltelijk afgezet zijn vanwege verder politieonderzoek. De bewakingsbeelden worden onderzocht en hopelijk komen we achter de identiteit van de inbrekers.

Het lijkt erop dat er niets is meegenomen, maar uiteraard is de schade wel groot aan het gebouw. Als men enigszins had verdiept in onze vereniging wist men dat er bij ons ook niets te halen valt. De kas blijft nooit in het gebouw en verder is er niets aanwezig wat van waarde is. Als men een drankje wilt komen drinken kan dat ook op een zaterdag middag en scheelt het ons weer schade aan het gebouw.

Wanneer er mensen zijn die gisteren avond/nacht iets hebben gezien, bijvoorbeeld tijdens de hond uitlaten, bij de tennis of korfbal en meer informatie hebben over de daders horen wij en de politie dit uiteraard graag.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy