Het Glittergala was schitterend!!!

15 januari 2012door Webmaster
glittergala Vrijdag 13 januari was het dan eindelijk zover, het Glittergala! Om kwart voor 7 stond
alles gereed. De bodyguards stonden bij de deur, de rode loper lag klaar, de kaarsjes
stonden aan en de hapjes waren gekocht en gemaakt. De eerste kinderen kwamen al
over de rode loper gelopen en werden door de paparazzi op de foto gezet. En wat zag
iedereen er mooi uit!!!


Bij de deur moesten de kinderen afscheid nemen van hun papa of mama, want….. die mochten vanavond niet naar binnen! Een aantal ouders probeerden toch nog binnen te komen, maar de bodyguards deden hun werk goed en lieten alleen echte VIPS door. Bij de ingang kreeg iedereen een leuk tasje met cadeaus. Hierin zaten consumptiebonnen voor een lekker drankje of een echte cocktail! Daarna kon je je jas inleveren bij de garderobe en daar kreeg je een nummer wat gelijk je lotnummer voor de grote verloting was. Voordat er echt gefeest kon worden, moest je natuurlijk eerst langs de glittershoot! Alleen of juist met een vriend/vriendin kon je mooi op de foto. Bij de deur van de zaal werd iedereen opgewacht met een lekker glaasje bubbels. En nu kon het feest dan echt beginnen!

Er werd volop gedanst en mee gezongen……Toen was het tijd voor de eerste mystery guests van de avond. Door een hoop vragen te stellen, kwamen we er achter wie het waren. Gers en Guus Meeuwis kwamen optreden. Rob en Patrick deden dit geweldig! Tijd voor de champagne toren! Twee kinderen mochten dit spel spelen, maar wie? Iedereen mocht een poging doen om te raden hoeveel spekjes erin de vaas zaten. Marloes en Frieda zaten er het dichtste bij! Om beurten mochten ze een glaasje van de toren pakken, maar het rode glaasje moest blijven staan! Als snel kwam Frieda als winnares uit de bus! De volgende mystery  guests stonden klaar. Mario en Luigi waren uit het computerspel gesprongen om met alle kinderen de polonaise te lopen. Jean Paul en Wim kregen de zaal mee!!

Tussen het dansen door werden de hapjes lekker opgepeuzeld. Tsja…. Je wordt van al dat dansen best hongerig! De laatste mystery guest werd al snel geraden. Er waren al geruchten verspreid dat Monique Smit speciaal voor het Glittergala naar Klundert was gekomen. En ze kwam echt! Irene, goed gedaan!

De grote verloting bezorgde een aantal kinderen een leuke prijs! De laatste prijzen die werden verdeeld waren voor de beste danser/ danseres en de best geklede dame en heer. Tom Broersma zag er prachtig en stoer uit en ging er vandoor met een hele leuke prijs! Indy Bongers had een echte gala jurk aan en haar haar zat ook erg mooi. Gefeliciteerd! Marije Schreuders  liet aan ons zien hoe goed ze konden dansen! Knap gedaan hoor!

Het podium is daarna niet meer leeg geweest. Er werd volop gedanst en gesprongen.

Wij (alle mensen van het JAC) hebben een hele leuke avond gehad. We vonden deze avond ook erg leuk om te organiseren! We hopen dat jullie net zo’n leuke avond hebben gehad als wij. Wij willen alle mensen die ons geholpen hebben om het gala te organiseren, ontzettend bedanken! En in het speciaal:
De bodyguards, barpersoneel, mystery guests, fotografen, DJ’s en trainers……..

BEDANKT!!!!
Het JAC

Voor foto’s klik hier
 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy