Helaas voor DSO 1

28 november 2010door Webmaster

DSO 1 moest tegen Vriendenschaar Bodegraven spelen afgelopen zaterdag.

Al snel was er een achterstand van 8-2. Voor de rust wist DSO 1 zich nog enigszins te herpakken met een ruststand van 9-5. Na rust kon DSO 1 bijna langs zij komen, maar helaas lukte dit net niet omdat de scheidsrechter geen strafworp toekende. Dit was waarschijnlijk het beslissende moment van de wedstrijd om nog aanspraak te kunnen maken op de overwinning of een gelijkspel. DSO 1 speelt donderdag 2 december om 20:30 een bekerwedstrijd om de “Hydrosteel bokaal” in Middelharnis tegen Good Luck.

DSO 2 ging eveneens naar Bodegraven. DSO 2 en Vriendenschaar gingen aan het begin van de wedstrijd redelijk gelijk op. Uiteindelijk kon Vriendschaar een paar punten uitlopen voor de rust. Na de rust kon DSO 2 telkens net niet op gelijke hoogte komen. “Net niet” is dus ook te zien in de einduitslag.

DSO A1 speelde uit tegen Kinderdijk. Al snel liep DSO A1 op achterstand. Het gat was niet groot en met 2 doelpunten gemaakt te hebben ging DSO A1 de rust in met een 4-2 achterstand. De tweede helft kwam DSO nog goed terug tot 6-5. Helaas liep Kinderdijk toch weer uit en verloor DSO A1 de wedstrijd.