Geslaagde ouder-kind training bij DSO D2!

6 februari 2013door Webmaster

Maandagavond 4 februari was het dan eindelijk zover: de ouder-kind training bij DSO D2. En dat werd een erg leuke training!

 


De kids waren helemaal hyper want ja, papa, mama en/of een broer deed mee. De ouders waren er helemaal klaar voor: in sportkleding en al kwamen de ouders de zaal binnen voor de training.

We begonnen met tikkertje. Eerst mochten de kids de ouders gaan proberen te tikken, dat deden de kids erg goed! Maar daarna mochten de ouders de kids proberen te tikken en tja kids, dat ging wel erg snel he?!! Daar stonden de kids erg van te kijken hoe snel papa of mama konden rennen!

Na het tikkertje waren de papa’s en mama’s wel erg moe dus daarna zijn we gaan schieten op de korf. Eerst mochten ze even warm schieten en daarna gingen we kijken wie er het eerst 4 doelpunten konden scoren. Als de kids eerder klaar waren mochten zij papa of mama gaan helpen met scoren.
Erg leuk om te zien dat de meeste ouders toch wel erg veel talent hebben met korfbal!
(inschrijfformulier invullen kan altijd he)

Na het schieten stond er een estafette op de planning. Zelfs de mama van Marloes in haar scootmobiel deed fanatiek mee om het parcours af te leggen. Zigzaggend langs de pionnen en een blokje pakken aan het einde van het parcours om deze vervolgens weer zo snel mogelijk naar de overkant brengen. De ouders tegen de kinderen: wie heeft er als eerste de meeste blokjes aan de overkant? Ja hoor, twee keer hebben de kids gewonnen!

De laatste twintig minuten hebben we nog partijtje gedaan waarbij de ouders tegen de kinderen gingen spelen. Eerst moesten de kids wel erg wennen aan het fanatisme van de ouders. Het gooien werd nu toch wel erg lastig met een grote papa of mama voor je die dan ook nog eens lastig staat te zwaaien voor je neus, haha! Uiteindelijk werd het 2-2 met mooie doelpunten van de ouders en kids!

De moeder van Lianne Korevaar had nog hele mooie zilveren en gouden medailles gemaakt die de ouders en kids en trainers hebben gekregen! Super leuk! Hiervoor nogmaals bedankt!

Jeroen, Marcel, Jeffrey en Anouk willen graag de ouders en kinderen bedanken voor hun enthousiasme. Wij vonden het erg leuk! En zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes,

Anouk

Foto’s van deze super leuke training vindt je op de volgende link: https://plus.google.com/photos/109859681774800260080/albums/5841955178687138353

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy