Gelezen op de site van Ten Donck

15 maart 2010door Webmaster

Licht gaat uit bij Ten Donck…..Werkelijk alle randvoorwaarden waren aanwezig voor een mooie afsluiting van het zaalseizoen voor Ten Donck: 3 jeugdelftallen die kampioen konden worden, een concurrent die een zeer lastige uitwedstrijd voor de kiezen kreeg, een ongeslagen reeks van 9 wedstrijden én overtuigende winst in alle zes gespeelde thuiswedstrijden van het afgelopen seizoen. Voeg daar nog aan toe een afgeladen Reijerparkhal en een tegenstander die in de uitwedstrijd met maar liefst 7-19 was opgerold! De disco stond al aan en heel Ten Donck zou feestend gaan afwachten hoe de strijd bij Trekvogels-DSO zou gaan aflopen…

Hoe anders voltrok deze middag zich echter: om half vijf was er maar één die feestend door de kantine van Ten Donck liep: dat was Piet Klootwijk van concurrent DSO, die Ten Donck in een erbarmelijke wedstrijd van Ridderkerkse kant met maar liefst 11-15 ten onder zag gaan. Hierdoor waren de West-Brabanders op voorhand al kampioen en konden bij wijze van spreken dronken de bus in naar hun uitwedstrijd.

Ten Donck kwam geen moment aan zijn gewenste spelletje toe: slechts Leon Scholts haalde zijn normale niveau en dat is natuurlijk te weinig in een wedstrijd waar het er om gaat. Tot aan 5-4 in de 21e minuut kon de van Pelt & Schreijer formatie het Schiebroekse NIO bijhouden, maar daarna was het echt één en al droefenis. Via 5-8 bij rust en maar liefst 7-15 in de 22e minuut na rust stopte de teller uiteindelijk bij 11-15.

Het hoogtepunt voor Ten Donck 1 was (sportief gezien helaas) na de wedstrijd op te tekenen. Aanvoerdster Amanda Niessink greep de microfoon en bedankte het massaal opgekomen publiek voor de steun in het achterliggende seizoen. De verrassing was echter compleet, toen zij door de knieën ging en haar vriend en medespeler Stephan Mulder ten huwelijk vroeg! Deze kans liet Stephan zich uiteraard niét ontnemen!

Deze gebeurtenis en de kampioenschappen van C1, D1 en E1 brachten uiteindelijk toch een feestelijke stemming bij de aanwezigen. Uiteindelijk werd er toch nog een feestje gebouwd…

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy