Foto’s Sinterklaasmiddag

12 december 2012door Webmaster

Het is alweer een tijdje geleden dat Sinterklaas DSO verblijde met een bezoekje. Op woensdagmiddag 28 november was het zo ver, Sinterklaas kwam naar het Parochiehuis waar alle jeugdige DSO’ers netjes zaten te wachten. Maar er was 1 probleem…. Sinterklaas was er nog niet en we wisten eigenlijk ook niet of hij nog wel langs zou komen! Alle kinderen zaten klaar met wat lekkers op tafel en wat te drinken.

Er werd al druk gekleurd, toen ineens een aantal zwarte Pieten binnen kwamen. Er was duidelijk iets mis, want de Zwarte Pieten waren helemaal in rep en roer! Ze waren Sinterklaas kwijt! Oh jee! Wat nu? Maar de kinderen hadden het te druk om over dit probleem na te denken. Ze kregen pepernoten van de Pieten en daarna werden er allerlei leuke Pieten spelletjes gedaan. Cadeaus in een mand gooien, over een dakrand lopen en zo een cadeau in de hoepel leggen. En daarna werd er nog gedanst en leuke Sinterklaasliedjes gezongen.

En …..dat had Sinterklaas natuurlijk gehoord! Want ineens was daar dan echt Sinterklaas!!!! De kinderen mochten in groepjes bij de Sint komen. En hij kon veel vertellen over de kinderen. Er werd veel gelachen en we hebben nog een nieuw liedje gehoord. Maar dat zullen we maar niet herhalen! Aan het eind van de middag moest de Sint weer verder en kreeg iedereen nog een mooi cadeau van de Sint en zijn Pieten! Het was een hele gezellige middag!

Bedankt Sinterklaas en Zwarte Pieten! Fijn dat jullie weer langs kwamen dit jaar!!

Speciaal een bedankje voor Benno van het Parochiehuis! Het was leuk en gezellig! Bedankt!

Groetjes van het JAC

{gallery}/sinterklaas/2012/sinterklaasmiddag{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy